Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Водосховище на Ужгородщині може затопити три села

Водосховище на Ужгородщині може затопити три села
Питання аварійної ситуації, яка склалася на Андріївському озері в селі Андріївка Ірлявської сільської ради, розглядалось 19 лютого на черговому засіданні комісії з питань ТЕБ та НС, на якій головував...

Питання аварійної ситуації, яка склалася на Андріївському озері в селі Андріївка Ірлявської сільської ради, розглядалось 19 лютого на черговому засіданні комісії з питань ТЕБ та НС, на якій головував заступник голови Ужгородської райдержадміністрації Анатолій Черниченко.

ВІДЕО ДНЯ

При черговому обстеженні рівня води на Андріївському водосховищі виявлено, що довгострокова експлуатація водобійного колодязя та шахтного водоскиду водосховища призвела до руйнування бетонної конструкції водобійного колодязя. А це може спричинитися до затоплення території Ірлявської сільської ради, а саме населених пунктів Ірлява, Чабанівка, Андріївка.

Невжиття термінових заходів щодо відновлення водозахисної споруди, на думку комісії, в подальшому може призвести до виникнення надзвичайної (аварійної) ситуації природного та техногенного характеру.

Реклама

Заступник голови райдержадміністрації Анатолій Черниченко подав пропозицію щодо замовлення відповідного проекту по ремонту водозахисної споруди Андріївського озера , а також про перегляд утримання даної водозахисної споруди з подальшою передачею на баланс спеціалізованому управлінню.

Прес-служба Ужгородської райдержадміністрації

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно