Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Красуня з Виноградова візьме участь у конкурсі “Міс Україна”

Красуня з Виноградова візьме участь у конкурсі “Міс Україна”

Красуня з Виноградова візьме участь у конкурсі “Міс Україна”
Цю унікальну можливість студентка-п’ятикурсниця, майбутній стоматолог, Корнелія Готра отримала завдяки перемозі у конкурсі «Міс Львів 2013».Нещодавно у Львові пройшов конкурс краси «Міс Львів»....

Цю унікальну можливість студентка-п’ятикурсниця, майбутній стоматолог, Корнелія Готра отримала завдяки перемозі у конкурсі «Міс Львів 2013».Нещодавно у Львові пройшов конкурс краси «Міс Львів». Неочікувано для львів’ян, його переможницею стала дівчина із Закарпаття. Студентка стоматологічного факультету одного із львівських вузів обійшла красою та розумом усіх львівських дівчат. Ця подія стала своєрідною сенсацією, адже всім відомо, що львів’яни славляться своїм патріотизмом до рідного міста, і те, що найгарнішою та найрозумнішою на конкурсі стала дівчина із Закарпаття – було для них шоком.

ВІДЕО ДНЯ

Всі одразу заговорили про підкуп з боку виноградівчанки…

Про те, як дівчині вдалося перемогти та про її плани на майбутнє журналісти поцікавилися у неї самої.

Реклама

-  Корнеліє, як тобі вдалося потрапити на такий престижний конкурс?

- Спочатку я навіть і не думала брати у ньому участь. Мене подібні конкурси ніколи не цікавили. Ще з першого курсу мені неодноразово пропонували взяти участь у конкурсі «Міс університету», проте я весь час відмовлялася. Головним у моєму житті було навчання. І ось, на п’ятому курсі, на одній із вечірок медичного університету до мене підійшла організатор конкурсу Валерія Некифорець. Вона запитала, чи не хочу я взяти участь у конкурсі «Міс Львів 2013». Спочатку, ця пропозиція мене не зацікавила. Я відмовилася, але залишила їй свій номер телефону. Згодом мені зателефонували із тією ж пропозицією. Цього разу я подумала: "А чом би й ні?!" і дала згоду. Мені довелося пройти три попередні кастинги для того, щоб потрапити в 14 найкращих.

Реклама

-  Розкажи про своїх конкуренток.

- Починалося все дуже навіть весело і дружньо. Але з наближенням конкурсу дівчата все менше і менше спілкувалися між собою. Шпильок або битого скла в туфлях не було, проте атмосфера була дуже напружена. У день конкурсу ми навіть не розмовляли одна з одною.

-  Поговорюють про корпупцію на подібних конкурсах. А чи не пропонували тобі придбати титул?

Реклама

-  Навіть коли я пройшла всі кастинги, думала над тим, щоб вийти з гри. Можливо, я була недостатньо впевнена у своїх силах. Тому про підкуп і мови не могло бути. Я б ніколи не прийняла подібну пропозицію, радше б покинула конкурс. Щодо інших дівчат, то ми цю тему ніколи не обговорювали. Вже після перемоги у відвертій розмові з організаторами я дізналася, що про корупцію на конкурсі і мови бути не може.

-  А як до твоєї перемоги поставилися твої рідні та друзі? Чи відчувала ти підтримку із Виноградова?

-  Моїм друзям та рідним – велетенське дякую! Якби не їхня підтримка, то перемогу, мабуть, я б ніколи не отримала. Весь час підготовки до конкурсу супроводжувався їхніми дзвінками та смс зі словами підтримки. Щодо голосування в Інтернеті, то Виноградів поставив там своєрідний рекорд (Сміється, авт.). Мої друзі, напевно, були щасливіші за мене. Вони сиділи в залі і по завершенні конкурсу вибігли на сцену і ледь не збили мене з ніг. Це були неповторні емоції! Вони примножили мою радість у кілька разів.

-  А як щодо батьків?

-  Тато спочатку не повірив. Мама була дуже щаслива, проте першими її словами були: "Але ти продовжиш вчитися!".  Коли ж я приїхала додому, то змогла розділити радість від перемоги і з ними.

-  Як давно ти займаєшся модельним бізнесом? Це тільки захоплення чи можлива професія?

-  Модельним бізнесом я ніколи не цікавилася, адже обрала інший напрямок в житті. Щоправда, на четвертому курсі я робила деякі спроби. Ходила в модельну школу, але на довго мене не вистачило. Невдовзі я пішла звідти. Ось і вся моя модельна кар’єра.

Реклама

-  Ти говориш про інший напрямок. Де, і на кого ти навчаєшся?

-  У Львові, в медичному університеті на стоматолога. Зараз я вже на фінішній прямій перед великим стартом у справжнє, доросле життя.

-  Які плани на майбутнє?

-  Спочатку – два роки інтернатури, а вже потім можна буде говорити про які-небудь плани.

-  Які в тебе захоплення? Чим займаєшся у вільний час?

-  Вільного часу в мене небагато. Коли він з’являється, то я читаю книжки із психології. Ще з дитинства мене цікавила психологія стосунків між людьми. З недавніх пір до читання додався фітнес і танці.

-  Вперше в історії Виноградова дівчина із нашого міста візьме участь в одному з найпрестижніших в країні конкурсів краси. Як проходить підготовка до конкурсу  "Міс Україна"?

Реклама

-  Конкурс пройде 30 березня 2013 року, проте підготовку до нього я вже розпочала. По-перше – це моральна підготовка. Потім – спілкування із організаторами конкурсу, котрі мені розкажуть про всі умови. Обов’язковою складовою мого життя та підготовки до конкурсу стали спорт і танці.

-  Є якась програма? Щось потрібно готувати заздалегіть?

-  Ні. Програми немає.

-  Тобто, потрібно тільки показати красу?

-  Красу свою я вже показала. А от на цьому конкурсі головним є вдале поєднання впевненості в собі, розуму і краси. Виключно краса вже нікого не цікавить. Тут дівчатам доведеться показати всі свої найкращі якості. Котра буде найкращою – та і отримає корону.

Красуня з Виноградова візьме участь у конкурсі “Міс Україна” – 01
Реклама
Красуня з Виноградова візьме участь у конкурсі “Міс Україна” – 02

Вікторія Кормош

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно