Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ромський бізнес або народжувати дітей заради грошей

Ромський бізнес або народжувати дітей заради грошей
Під час візиту в ромський табір, що знаходиться в мікрорайоні Радванка, репортери дізнались надзвичанйно цікавий факт з однієї сторони, та болючий з другої. Декілька днів назад, репортери...

Під час візиту в ромський табір, що знаходиться в мікрорайоні Радванка, репортери дізнались надзвичанйно цікавий факт з однієї сторони, та болючий з другої.

ВІДЕО ДНЯ

Декілька днів назад, репортери проводили опитування серед Ромів на тему: "Як безхатченки боряться із холодом". Поміж іншим до нас підійшов старожил табору та розповів наступне (мовою оригіналу, ред.): "Холод то не найбільша проблема табору. Проблемою являється те, що безсовісні Роми плодяться та народжують дітей заради грошей. По 3-4 дітей за декілька років. Де будуть жити і як будуть жити діти, батьків не цікавить. Їм потрібна матеріальна допомога від Держави. Я особисто знаю Ромів, які не соромляться розказувати, що для них це просто бізнес. Коли діти підростають, їх змушують жебракувати, щоб мати ще й від цього додатковий дохід. Таке було і раніше, але не так як зараз. Безсовісні Роми заробляють великі гроші на цьому" - повідомив репортерам, старожил табору.

Це надзвичайно болюча тема, оскільки в подальшому діти або вмирають, або вчиняють крадіжки та грабежі, щоб просто вижити. Якщо така тенденція піде і надалі, то ситуація із Ромами на Закарпатті стане не просто болючою, але й критичною.

Джерело: Слово

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно