Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Фінал кубка світу з фрістайлу пройде на Буковелі

Фінал кубка світу з фрістайлу пройде на Буковелі
23 лютого на базі туристичного комплексу «Буковель» відбудеться фінал Кубка світу з фрістайлу. На теренах України захід такого рівня проводитиметься вперше. Змагання Кубка світу на ТК "Буковель"...

23 лютого на базі туристичного комплексу «Буковель» відбудеться фінал Кубка світу з фрістайлу. На теренах України захід такого рівня проводитиметься вперше.

ВІДЕО ДНЯ

Змагання Кубка світу на ТК "Буковель" розпочнуться одразу після тестових передолімпійських змагань у м. Сочі (Росія) і стануть фінальними у поточному сезоні. Саме тут будуть визначені переможці загального заліку Кубка світу в цьому сезоні та розподілятимуться лідерські позиції на наступний змагальний сезон. І саме тут відбудеться урочисте нагородження переможців Кришталевими Глобусами – унікальними трофеями, якими Міжнародна лижна федерація вшановує чемпіонів спортивного сезону Кубка світу.

За попередніми заявками у змаганнях планується участь делегацій 11 країн, зокрема: Білорусії, Великобританії, Японії, Росії, Канади, США, Казахстану, України, Швейцарії, Австралії, Китаю тощо. Серед них призери та чемпіони зимових олімпійських ігор Олексій Грішін, Дмітрій Дашинський (Білорусь), призери та переможці етапів Кубка світу Томас Ламберт, Таня Шаерер (Швейцарія), Олівье Рошон (Канада) та інші майстри світової лижної акробатики. Загальна кількість осіб – орієнтовно 120 атлетів, тренерів, представників команд, офіційних осіб.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно