Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Троє дітей пограбували пенсіонерку

Троє дітей пограбували пенсіонерку
Працівниками транспортної міліції при відправленні зі станції Красне у приміському потязі було затримано трьох неповнолітніх мешканців Закарпатської області, які здійснили крадіжку грошей у сумі 690...

Працівниками транспортної міліції при відправленні зі станції Красне у приміському потязі було затримано трьох неповнолітніх мешканців Закарпатської області, які здійснили крадіжку грошей у сумі 690 гривень у літньої жінки.

ВІДЕО ДНЯ

У цей день нічого поганого для 71-річної пенсіонерки Буського району не віщувало. Дзвінок у двері. Жінка відчинила двері, на порозі стояли трійко діточок, які жалісно глянули на жінку та попросили щось поїсти. Серце старенької вмить розтануло і вона запросила їх до себе аби накормити. Діти з вигляду були нещасні та недоглянуті. Жінка поралась на кухні, трійця очікувала за столом. Поки увага жінки була привернута до приготування їжі, один пішов у коридор. При вході у квартиру вони запримітили жіночу сумку, от і вирішили скористатись моментом. Двоє відволікаючи увагу старенької, розказували про їх нещасне життя, інший в цей момент встиг понишпорити у сумочці. Знахідка була досить хорошою – гроші!

Після того, як пенсіонерка нагодувала дітей та зачинила за ними двері, щось змусило її підійти до прихожої. Тут вона побачила, що її сумка відкрита, а гаманець порожній.

Реклама

Однак не розгубившись, бабця вмить помчала за крадіями.

Наздогнавши дітей біля залізничного вокзалу станції Красне, жінка побачила, що вони швиденько запригують у потяг. На щастя потяг ще не відправлявся. Побачивши правоохоронців, які заходили до вагону, жінка повідомила їм про свій нещасний випадок.

Реклама

Правоохоронцями до чергової частини було доставлено трьох осіб, в яких у присутності понятих, психолога та адвокатів було вилучено грошові кошти, що були викрадені у громадянки Б.

Вище вказані особи були поміщені в притулок для дітей служби у справах дітей Львівської ОДА.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно