Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рейди проти курців тривають...

Рейди проти курців тривають...
В усьому цивілізованому світі куріння в громадських місцях заборонено законом. Для прикладу, в сусідній Угорщині немає жодного бару чи кафе, де дозволено курити. Воно й правильно, адже пасивний...

В усьому цивілізованому світі куріння в громадських місцях заборонено законом.

ВІДЕО ДНЯ

Для прикладу, в сусідній Угорщині немає жодного бару чи кафе, де дозволено курити. Воно й правильно, адже пасивний курець, який вдихає дим від цигарки курця, так само наражається на небезпеку захворіти від шкідливого впливу нікотину на організм людини.

В Україні з 16 грудня заборонено паління в громадських місцях. Сюди входять бари, кафе й ресторани, об′єкти культури, науки й медицини, підїзди будинків, ліфти, таксофони, підземні переходи тощо. Заборонено курити поблизу навчальних закладів, дитячих майданчиків, стадіонів тощо. Вулиці до цього переліку не входять, тож там курити можна…

Реклама

За інформацією начальника управління громадської безпеки УМВС полковника міліції Василя Копчі, наразі міліція склала вже близько тисячі адмінпротоколів за ст.175 КУпАП (паління в недозволеному місці). Однак самі штрафи правоохоронці не накладають. Складені адмінпротоколи вони надсилають в місцеві органи влади (мерію, сільські ради тощо), де створено відповідні адміністративні комісії для розгляду цих протоколів.

- Силами міліції громадського блоку проводяться відповідні профілактичні рейди, під час яких наші працівники здебільшого проводять серед населення роз′яснювальну роботу, - каже полковник Копча.— Штафні санкції застосовуються до злісних порушників законодавства.

Реклама

Рейди щодо виявлення фактів куріння в громадських місцях у краї триватимуть.

Володимир Павлюх, СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно