Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У президента Грузії Михайла Саакашвілі роман із закарпатською красунею? (ФОТО)

У президента Грузії Михайла Саакашвілі роман із закарпатською красунею? (ФОТО)

У президента Грузії Михайла Саакашвілі роман із закарпатською красунею? (ФОТО)
Що не кажіть, а українки - найкрасивіші та найталановитіші жінки на планеті. І цю "гримучу суміш" розуму і таланту вже давно змогли гідно оцінити навіть іноземні політики. Не так давно у ЗМІ...

Що не кажіть, а українки - найкрасивіші та найталановитіші жінки на планеті. І цю "гримучу суміш" розуму і таланту вже давно змогли гідно оцінити навіть іноземні політики.

ВІДЕО ДНЯ

Не так давно у ЗМІ писала про те, що американський сенатор Боб Менендес зав'язав стосунки з українкою Світланою Бучік. А на початку цього року заговорили про те, що і грузинський президент Михайло Саакашвілі не зміг встояти перед білявою співачкою із Закарпаття Іванною Мелай.

"Грузинський бомонд знає її як дівчину Міші", - пише Geworld.ge.

Реклама

- Коли я останній раз спілкувалася з Іванкою, вона мені сказала, що Саакашвілі запропонував їй переїхати до Грузії, і вона погодилася. На загальнонаціональному телебаченні їй дали гарне ефірний час для авторської програми "З Іванною Мелай". Проект нагадує програму "Навколо світу". До того ж, наскільки я зрозуміла, в Грузії у Іванки добре складається і з музичною кар'єрою. У неї багато нових пісень, високі позиції в радіочартів, - розповіла давня подруга співачки.

На особисті теми, за словами нашої співрозмовниці, Іванна останнім часом не охоче говорить.

Реклама

- Сказала лише, що її серце зайняте. Але поки стосунки неофіційні, - продовжує подруга.

У коментарі ЗМІ Мелай говорить, що ніякого роману з президентом немає. І, мовляв, вона вже звикла, що їй постійно приписують якісь любовні історії.

- Саакашвілі - мій хороший друг. Доля часто мене зводить з сильними особистостями. Ви навіть уявити собі не можете, як швидко він змінив країну на краще! - Сказала Іванна в інтерв'ю niblow.com.

Реклама

Якщо ж судити за новим пісням Мелай, її серце підкорив саме грузин. У 2012 році в репертуарі співачки з'явилося відразу дві пісні, присвячені чоловікам з гарячою кров'ю. Першу "Мама, а я люблю грузина" Мелай заспівала в дуеті з Нодіко Татішвілі. Друга - " Не грузи меня, грузин, ты самый лучший из мужчин " виконана сольно. До речі, в цій пісні є слова " ты не простой… ты не победим… Ты - номер один ".

До слова, в жовтні минулого року, коли на парламентських виборах у Грузії перемогла опозиційна партія "Грузинська мрія", заговорили про можливий імпічмент президента. Тому, якщо Іванна Мелай таки дружна з Михайлом Саакашвілі, її нову пісню можна розцінити як музично-моральну підтримку грузинському президентові.

І ще один цікавий факт. В кінці листопада 2012 року в аеропорту Тбілісі був затриманий батько Іванки Святослав Мелай. На батьківщині він підозрювався в шахрайстві і кілька місяців розшукувався по лінії Інтерполу. Але через кілька днів після цього затримання Святослава Мелая з невідомих причин відпустили на свободу. І на сьогодні людина з прізвищем Мелай в базі розшуку Інтерполу не значиться.

Нагадаємо, грузинський президент Михайло Саакашвілі одружений з голландкою Сандрою Руловс. Але їх шлюб неодноразово давав тріщини. Так, в 2005 році, за інформацією газети "Джорджіан Таймс", Саакашвілі був в кроці від офіційного розлучення. Причина - ревнощі. Сандрі не подобалося, що її чоловік надто розпещений жіночою увагою. А в 2010 році грузинський тижневик "Квіріс палітра" навіть порахував "коханок" Михайла Саакашвіле. У списку шість дівчат - дві співачки, три чиновниці і журналістка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно