Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівська ковзанка "IceLand": катання приносить задоволення і укріпляє здоров’я

Мукачівська ковзанка "IceLand": катання приносить задоволення і укріпляє здоров’я

Мукачівська ковзанка "IceLand": катання приносить задоволення і укріпляє здоров’я
Зима приносить з собою особливий настрій чарівних свят, а також цікаві розваги і веселощі. Хоч у когось ця пора року викликає негативні емоції, оскільки надворі стає холодно, сніжно і вогко, та в...

Зима приносить з собою особливий настрій чарівних свят, а також цікаві розваги і веселощі. Хоч у когось ця пора року викликає негативні емоції, оскільки надворі стає холодно, сніжно і вогко, та в більшості людей вона асоціюється з найкращими спогадами, катанням на санках, лижах і ковзанах, іграми в сніжки.

ВІДЕО ДНЯ

І що важливо – для того, аби гарно розважитись, не обов’язково їхати кудись далеко, за кордон. Зимові розваги – зовсім поруч, адже вже другий рік поспіль у місті «над Латорицею» працює льодова ковзанка.

Катання на ковзанах, крім приємності, додає і здоров`я людині. Відпочинок на ковзанці є дуже корисним як для зняття морального навантаження, так і для фізичного самопочуття.

Реклама

Лікарі і фізіологи як один стверджують, що це дуже корисний вид спорту як для дітей так і для літніх людей. Катання на ковзанах однаково корисно усім, але спеціалісти говорять про особливу роль ковзання при формуванні дівчачої статури. Виявляється, тільки заняття гімнастикою в такій же мірі сприяє гарній поставі, виробляють плавність рухів, граціозність та музичність.

Вік 3-5 років найбільш сприятливий для опанування основних правил ковзання. Потрібно бути готовим до того, що після кількох перших занять малюк може поскаржитися на біль у ногах. Зазвичай це є результатом незвичного навантаження на м’язи. Випускаючи дитину на лід особливо потурбуйтеся про захисні шлеми, поролонові штани, а також наколінники та налокітники, призначені для катання на роликах.

Реклама

Одним з видів зацікавлень дітей вчитись кататися на ковзанах – це залучити їх у спорт, у цьому випадку – у хокей. Останнім часом дитячий хокей, зокрема на Закарпатті розвивається дуже стрімко. Секція з дитячого хокею цього року працює і у м.Мукачево.

По травматизму хокей десь аж на п’ятому місці серед ігрових видів спорту. Тобто він не такий страшний, як здається з першого погляду. Адже у гравців є спеціальне обмундирування, яке випробовується, тестується, розробляється для гри у хокей. Лице захищене маскою, руки – рукавицями, є обов’язково захист шиї, колін, ліктів та нагрудник.

Катання на ковзанах в цілому позитивна і корисна забава. При таких заняттях працюють усі основні групи м’язів. Сьогодні у сучасної людини часто просто не вистачає часу аби присвятити собі годинку-другу та розвантажити власний розум та тіло. І саме катання на ковзанах пропонує чудову можливість поєднати приємні та розслаблюючі вправи для тіла та чудовий час для того, щоб відпустити думки на свободу і дати відпочинок власним мізкам.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно