Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Діти за одну ніч пограбували лікарню і школу

Діти за одну ніч пограбували лікарню і школу
Про це в міліцію повідомила чергова центральної поліклініки міста. За словами правоохоронців, прибувши на місце події, вони побачили розкидані речі, документи, виламані двері. «Цей випадок став...

Про це в міліцію повідомила чергова центральної поліклініки міста. За словами правоохоронців, прибувши на місце події, вони побачили розкидані речі, документи, виламані двері.

ВІДЕО ДНЯ

«Цей випадок став своєрідним викликом Свалявським міліціонерам, адже мало кому спало б на думку зробити подібне в державній лікувальній установі, - повідомив начальник карного розшуку Свалявського райвідділу міліції старший лейтенант Іван Куля.

Крім того, зловмисники проникли в кафе медустанови, звідки викрали різні солодощі. З місця події було вилучено відбитки пальців рук, сліди взуття, а також залишки крові. Останнє наштовхнуло на думку, що хтось із нальотчиків порізався розбитим склом.

Реклама

Оперативники почали відпрацьовувати різні версії, опитали можливих свідків події, перевірили контингент раніше судимих ​​осіб. Але все вказувало на те, що злодіями могли бути і неповнолітні. Про це красномовно свідчили вузькі отвори на розбитих шибках, через які доросла людина не проліз би.

Невдовзі затримали малолітніх зловмисників. За їх словами, вони вирішили побуянити в поліклініці. Тієї ж ночі вони викрали продукти з підсобного приміщення Савеловський середньої школи № 5, проникнувши туди, як і в лікарню, через розбите вікно. Тепер юними хуліганами займається міліція. Всі вони зізналися у скоєному.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно