Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Важливі проблеми розвитку краю допоможуть вирішити на державному рівні

Важливі проблеми розвитку краю допоможуть вирішити на державному рівні

Важливі проблеми розвитку краю допоможуть вирішити на державному рівні
У вівторок, 5 лютого, очільник краю Олександр Ледида провів нараду щодо основних соціально-економічних проблем краю та способів їх вирішення. Разом з начальниками обласних управлінь визначалися з ...

У вівторок, 5 лютого, очільник краю Олександр Ледида провів нараду щодо основних соціально-економічних проблем краю та способів їх вирішення. Разом з начальниками обласних управлінь визначалися з найактуальнішими проблемами кожної галузі, аби вже за тиждень порушити ці питання перед керівниками міністерств.

ВІДЕО ДНЯ

Серед обговореного, зокрема, - завершення будівництва житлового комплексу та об’єктів соцсфери у Тереблі, куди мають переїхати жителі небезпечних зон Солотвина. Питання перед профільними міністрами порушуватиметься у комплексі – разом з будівництвом підземних відділень алергологічних лікарень на території покладів солі у межах Тереблянського купола.

Ще одне актуальне питання, що потребує обов’язкової підтримки уряду, - фінансування комплексних робіт, передбачених Програмою протипаводкового захисту в басейні р. Тиса на 2006-2015 рр. Цьогоріч на реалізацію заходів вищезгаданої програми у спецфонді держбюджету закладено 35 млн. грн. Це значно менше, аніж потрібно. Тому до Мінфіну, Мінекономрозвитку та Мінрегіону будуть направлені відповідні звернення про виділення фінансування у повному обсязі.

Реклама

Порушуватимуть на центральному рівні й проблему остаточного очищення області від забрудненого пестицидами ґрунту, більше 200 тонн якого досі зберігається на Хустщині. Аби повністю вирішити питання, необхідно близько 5 млн. грн.

– Усі ці важливі питання я порушуватиму особисто перед міністрами, - зазначив Олександр Ледида. – Тому прошу підготувати матеріали щодо суті проблем та їх вирішення, аби у максимально короткі терміни отримати підтримку щодо їх вирішення.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно