Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чопські митники викрили махінації з іномарками

Чопські митники викрили махінації з іномарками
Чопські митники склали одразу 3 протоколи відносно громадянина України, який впродовж останніх років спромігся завезти три іномарки в режимі тимчасового ввезення та розпорядився ними без дозволу...

Чопські митники склали одразу 3 протоколи відносно громадянина України, який впродовж останніх років спромігся завезти три іномарки в режимі тимчасового ввезення та розпорядився ними без дозволу митного органу, обійшовши сплату митних зборів та податків.

ВІДЕО ДНЯ

Повертався 32-річний українець з Угорщини через пункт пропуску «Лужанка» на автомобілі «Ауді А4» на італійських реєстраційних номерах. Під час здійснення митного контролю інспектори встановили за допомогою єдиної автоматизованої інформаційної системи Держмитслужби України, що у грудні 20011 року чоловік завіз через пункт пропуску «Кельменці» Чернівецької митниці автівку марки «BMW 525» в тимчасовому режимі і «забув» вчасно її вивезти. Наступного року через пункт пропуску «Мамалига-Крива» Чернівецької митниці він вже завіз позашляховик марки «ВМW X5» на італійських номерах, також під зобов’язання вчасно вивезти його за кордон. А на початку 2013 року через пункт пропуску «Тиса» Чопської митниці у такому ж режимі завіз «Форд Транзит».

Але на цьому автомобільні махінації кмітливця закінчилися. Як зізнався порушник, всі три іномарки він продав на території України незнайомим людям за незначні суми. Тож за неправомірне розпорядження транспортними засобами, які були ввезені до України в тимчасовому режимі, відносно чоловіка складено 3 протоколи за статтею 469 Митного кодексу України та застосовуватимуться штрафні санкції.

Реклама

Вікторія Сенгетовська, прес-секретар Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно