Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В обласній дитячій лікарні відкрили кабінет діабетика (ФОТО)

В обласній дитячій лікарні відкрили кабінет діабетика (ФОТО)
Сьогодні, 14 листопада, в День боротьби проти діабету, у обласній дитячій лікарні відкрили кабінет діабетика, де батьки, разом із своїми дітьми, можуть отримати фахову консультацію та пройти...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 14 листопада, в День боротьби проти діабету, у обласній дитячій лікарні відкрили кабінет діабетика, де батьки, разом із своїми дітьми, можуть отримати фахову консультацію та пройти навчання задля ефективнішої боротьби із цією недугою.

Під час відкриття кабінету було зазначено, що скільки б не приймали діти ліків і якими б вони ефективними не були, але якщо не знати правильність їх застосування та дозування, то лікування може бути менш ефективним.

Реклама

Саме із цією метою, щоб поінформувати батьків і їх дітей, було і відкрито кабінет діабетика.

В урочистому відкритті взяли участь Єлизавета Біров, головний лікар Обласної дитячої лікарні, депутат обласної ради та представник компанії «Ново Нордіск» – лідера серед фармацевтичних компаній світу в сфері допомоги хворим на цукровий діабет. Саме завдяки цій компанії у Мукачеві і було відкрито кабінет діабетика.

Реклама

До слова, представництво «Ново Нордіск» в Україні розпочало свою діяльність в 1993 році та було одним з перших представництв іноземних фармацевтичних компаній. 14 років компанія є генеральним спонсором науково-популярного журналу для людей з цукровим діабетом"Діабетик", що робить цей журнал доступним для всіх читачів. Журнал був визнаний кращим виданням року на Міжнародному фестивалі журналістики у 1999 році. Представництво компанії протягом всіх років також є спонсором проведення Днів Діабету.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно