Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Соляні лампи, які володіють лікувальним ефектом можна придбати і у Мукачеві (ФОТО)

Соляні лампи, які володіють лікувальним ефектом можна придбати і у Мукачеві (ФОТО)

Соляні лампи, які володіють лікувальним ефектом можна придбати і у Мукачеві (ФОТО)
Складно уявити наше життя без побутової і комп’ютерної техніки, спортивних тренажерів, а також різних приладів для оздоровлення організму. На сьогоднішній день одним з найефективніших домашніх...

Складно уявити наше життя без побутової і комп’ютерної техніки, спортивних тренажерів, а також різних приладів для оздоровлення організму.

ВІДЕО ДНЯ

На сьогоднішній день одним з найефективніших домашніх пристосувань для зміцнення здоров’я вважається соляна лампа. Цей унікальний прилад є відмінним іонізатором і стерилізатором повітря, а також мобільним «міні-санаторієм», створений самою природою.

Принцип його роботи наступний: при нагріванні солі повітря в приміщенні насичується негативно зарядженими іонами і утворюється мікроклімат, схожий з атмосферою соляних шахт. Саме тому соляна лампа – справжня знахідка для людей, що страждають від захворювань органів дихання, різних форм алергії, хвороб шкіри та суглобів, а також гаймориту. Медики зазначають, що за допомогою регулярного вдихання насиченого іонами повітря виліковуються такі серйозні захворювання, як хронічний бронхіт і бронхіальна астма.

Реклама

Крім того кристали солі здатні нормалізувати кров’яний тиск, зміцнити імунітет і захистити організм під час епідемій грипу та інших респіраторних захворювань.

Крім прямого лікувального ефекту є й інші корисні властивості соляної лампи, про які не можна не сказати. В процесі роботи лампи відбувається природна санітарна обробка та стерилізація приміщення, в якому не виживуть ні мікроби, ні бактерії.

Реклама
Соляні лампи, які володіють лікувальним ефектом можна придбати і у Мукачеві (ФОТО) – 01

Сучасні біоенерготерапевти вважають, що користь соляної лампи ще й у тому, що вона наповнює житло позитивною енергією, заспокоює психіку у дорослих і дітей, знижує вплив електромагнітного поля, запобігає появі цвілі, усуває неприємний запах тютюну, а також прикрашає та доповнює будь-який інтер’єр.

Різноманітність форм і відтінків дозволяє обрати сольову лампу в якості оригінального і практичного подарунка для друзів або родичів. Для цього не доведеться навіть виходити з дому. Сьогодні є унікальна можливість віртуально відвідати інтернет магазин сольових ламп, зі сторінки якого ви навряд чи «піде-те» без покупки.

Реклама

Незаперечною перевагою соляної лампи є те, що використовувати її можуть навіть діти. Для того, щоб отримати позитивний результат, досить однієї її присутності в приміщенні.

Магазин «Галерея світла» пропонує широкий вибір соляних ламп на будь-який смак.

Чекаємо Вас за адресою: м. Мукачево, вул. Ярослава Мудрого, 16/2.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно