Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття потерпає від негоди: підтоплено 55 будинків

Закарпаття потерпає від негоди: підтоплено 55 будинків
Внаслідок опадів у вигляді дощу, танення снігу і через забитість водостоків і дренажних систем на території Закарпатської області в низинних районах стічними водами частково підтоплено 55 дворів і 10...

Внаслідок опадів у вигляді дощу, танення снігу і через забитість водостоків і дренажних систем на території Закарпатської області в низинних районах стічними водами частково підтоплено 55 дворів і 10 га сільськогосподарських угідь.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомили в прес-службі ГЧС. Найбільше постраждали жителі Ужгорода. Там підтоплено 2 домогосподарства (по вул. Гвардійська, Гранітна, Панькевича, Сільвая, Учительська), в Іршавському районі - 10 дворів і 10 га сільгоспугідь; в селі Кам'янське (по вул. Центральній), в Мукачівському районі - 3 домогосподарства; в селі Клиновець (по вул. Корятовича).

До відводу води від домогосподарств залучені 35 людей і 10 одиниць техніки, у тому числі від Державної служби України з надзвичайних ситуацій 25 людей і 7 одиниць техніки. Як повідомлялося, початок лютого в Україні буде аномально теплим. У Гідрометцентрі обіцяють поступову відлигу. З 1-го по 5-е лютого - погода похмура, але тепла.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно