Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині у пожежі загинула 73-літня жінка

На Рахівщині у пожежі загинула 73-літня жінка
Повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Косівська Поляна Рахівського району надійшло до рахівських вогнеборців майже о 7-й годині ранку 31 січня. До місця пригоди негайно прибули...

Повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Косівська Поляна Рахівського району надійшло до рахівських вогнеборців майже о 7-й годині ранку 31 січня.

ВІДЕО ДНЯ

До місця пригоди негайно прибули пожежно-рятувальні підрозділи с. Кобилецька Поляна та смт Великий Бичків. Через віддаленість житлового будинку від дороги, рятувальникам довелось прокладати рукавну лінію завдовжки 200 метрів. О 8:15 пожежу вдалося приборкати. Під час ліквідації стихії було виявлено обгоріле тіло господарки оселі 1940 року народження. На жаль, жодної допомоги жінка вже не потребувала.

За попередніми даними, пожежа трапилась через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Напередодні бабуся, яка мешкала самотньо, поклала на металічне покриття грубки дерев’яну лучину для її сушіння та лягла спати. Спочатку загорілися скіпки, а потім вогонь перекинувся на домашні речі, меблі та дерев’яні конструкції будівлі.

Реклама

Прямі матеріальні збитки, заподіяні стихією, встановлюються.

Територіальне управління МНС у Закарпатській області закликає населення дотримуватись правил безпеки при експлуатації пічного опалення та електронагрівальних приладів, адже від цього залежить не лише збереження вашого майна, але й здоров’я та життя.

Реклама

ТУ МНС у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно