Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В автобусі "Мілан-Чернівці" чопські митники знайшли контрабандні речі зі шкіри леопарда та пітона (ФОТО)

В автобусі "Мілан-Чернівці" чопські митники знайшли контрабандні речі зі шкіри леопарда та пітона (ФОТО)

Чергову незаконну спробу ввезення на територію України партії не задекларованого фірмового товару з Італії попередили чопські митники на українсько-угорському кордоні. У зону митного контролю...
ВІДЕО ДНЯ

Чергову незаконну спробу ввезення на територію України партії не задекларованого фірмового товару з Італії попередили чопські митники на українсько-угорському кордоні.

У зону митного контролю пункту пропуску «Тиса» заїхав рейсовий автобус маршрутом «Мілан-Чернівці» з 12 пасажирами. Під час проходження митного контролю громадяни вказали у деклараціях дані про особисті речі та валюту.

Реклама

Однак, коли митники перевірили багажний відсік автобуса, то виявили не вказані в митній декларації та не заявлені при усному опитуванні товари відомих торгових марок: «Versace Collection», «Silvano biagini», «Franco bombana» та «Pasotti», які знаходилися в трьох картонних коробках. Серед брендових речей виявилися 10 жіночих та чоловічих гаманців з натуральної шкіри, 8 жіночих шкіряних пасків, 7 парасольок та 127 пар жіночих колготок. Один із пасажирів зізнався, що не задекларований товар він перевозив за винагороду через кордон на прохання незнайомої жінки з м.Неаполь (Італія) для передачі у м.Донецьк іншій жінці. Про вміст коробок він нічого не знав, тому і не декларував.

За попередньою товарознавчою оцінкою фірмові гаманці та паски зі шкіри леопарда і пітона, парасольки з посрібленим та позолоченим покриттями коштують декілька тисяч гривень. На даний час відносно нашого співвітчизника складено протокол за статтею 472 Митного кодексу України за не декларування товарів, які підлягають обов’язковій сплаті митних платежів.

Реклама

Наразі брендовий товар, остаточну вартість якого визначать експерти-товарознавці, вилучено на склад митниці до рішення суду.

Прес-служба Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно