Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Лариса Герасько: «Я не збираюсь більше мовчати та розправи не боюся. Мова йде про долю адвокатури України»

Лариса Герасько: «Я не збираюсь більше мовчати та розправи не боюся. Мова йде про долю адвокатури України»

Лариса Герасько: «Я не збираюсь більше мовчати та розправи не боюся. Мова йде про долю адвокатури України»
Те, що останнім часом виробляють з адвокатурою України і Закарпаття є страшним. Мені, як і іншим адвокатам України з різних регіонів, що не бояться говорити правду за допомогою судових рішень...

Те, що останнім часом виробляють з адвокатурою України і Закарпаття є страшним. Мені, як і іншим адвокатам України з різних регіонів, що не бояться говорити правду за допомогою судових рішень намагаються закрити рота, погрожують позбавленням свідоцтва на право зайняття адвокатською діяльністю, а останнім часом відверто знущаються.

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно в засобах масової інформації та у мережі інтернет розповсюджені начебто мої заяви, які носять безглуздий характер і які я не писала, а вони є написані якимсь Юрієм Кравчуком, який я знаю на кого працює. Офіційно заявляю – 2 лютого цього року у готельному комплексі «Рубін» у місті Ужгород не відбудеться ніякої установчої конференції громадської організації «Адвокати Закарпаття проти п’янок і алкоголізму». Крім того, ніяких заяв про те, що жіночий алкоголізм особливо у адвокатському середовищі є важливою проблемою, оскільки накладає відбиток на психіку жінок, я не робила. Крім того, ніякого Всеукраїнського форуму «Адвокати України в підтримку Віннету, син Інчучуна, та його друзів, Харки, сина вождя, Топа і Гаррі і Володимира Висоцького» не існує, і не може існувати, оскільки Володимир Висоцький є знаний лідер опозиційного руху адвокатів України і ніякого відношення ні до сіу ні до ірокезів та інших синів Великої Ведмедиці, тобто індіанців, немає. Також, Віктор Васильович Бедь є знаним релігійним і науковим діячем, і ніякого відношення до війська козацького не має, не є його маршалом, не є героєм козацтва, не збирався і не збирається виводити козацьке військо на допомогу ні мені, ні Володимиру Висоцькому, який і без того зможуть як на Закарпатті так і на Україні зробити революцію. Шановні узурпатори влади в адвокатурі України! Настане час, коли знову заспівають Гринжоли, і ви згадаєте слова відомої пісні: «Разом нас багато, нас не подолати». Тепер ідемо далі. Володимир Іванович Думнич не є лідером жодного громадського руху проти шахрайства та корупції «Чернобрывци всей страны делу Думныча верны». Він є самим геніальним і видатним юристом і адвокатом не тільки на Закарпатті, і на Україні, слова його є істиною в останній інстанції, бо він виграв Європейський суд , і ніяких судів у Пістрялові він не вигравав, бо у Пістрялові немає судів. Керівники КДКА 6-го скликання, його голова Василь Ігнатко, та його помічник відомий адвокат Чайбин, дійсно нас підтримують, і це є їх принциповою позицією як громадян та адвокатів. Маємо констатувати, що проти нас почалася руками якогось Юрія Кравчука нещадна ідеологічна боротьба, нас хочуть зробити смішними та інформаційно знищити. Оскільки ми знані юристи і адвокати, то працюємо виключно у правовому полі, і добре знаємо, яку кримінальну відповідальність повинні нести журналісти за такого роду сміховинки. Це Відповідальність передбачена статтею 112 Карного Кодексу України «Посягання на життя державного чи громадського діяча», що карається позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічним позбавленням волі. Оскільки наша громадська діяльність направлена на створення політичної партії «Володимир Висоцький, або руки, які нічого не крали», то всі замовники, які стоять за спиною Кравчука будуть виявлені і понесуть передбачену Законом відповідальність, а Юрій Кравчук сяде в буцегарню щонайменше на 15 років.

Ми не можемо допустити знущання та приниження таких відомих адвокатів, як ми, і маємо дати нещадну відсіч тим, хто зазіхає на адвокатські цінності та незалежність адвокатури України. Перефразовуючи слова відомого барда Булата Окуджави, заспіваємо: «Візьмемось за руки, друзі, сонечко, сонечко, в божевільні сонечко».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно