Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Найвища людина в Закарпатті мешкає на Рахівщині (ФОТО)

Найвища людина в Закарпатті мешкає на Рахівщині (ФОТО)
Проїжджаючи гірське селище Великий Бичків Рахівського району, випадково побачила Василя Кравчука, котрий гуляв у зимовому парку, розташованому обабіч траси. Не помітити чоловіка було неможливо, адже...

Проїжджаючи гірське селище Великий Бичків Рахівського району, випадково побачила Василя Кравчука, котрий гуляв у зимовому парку, розташованому обабіч траси. Не помітити чоловіка було неможливо, адже його зріст сягає понад два метри.

ВІДЕО ДНЯ

Про те, що пан Василь неохоче зустрічається із журналістами, я знала із розповідей колег. Та мені пощастило – чоловік був у доброму дусі й погодився трохи поспілкуватися...

Василь Кравчук зізнається, що не любить розповідати про своє життя та бути у велелюдних місцях, адже зайва увага і популярність йому не потрібні. Щоправда, одного разу брав участь у фестивалі «Гуцульська бринза».

Реклама

«Фото зі мною тоді користувалося неабияким попитом, та й зараз є чимало охочих сфотографуватися із найвищою людиною краю», — каже закарпатський Гулівер.

Велетень має 2 метри 13 сантиметрів зросту. Його незвичайні дані почали помічати ще в дитинстві, адже хлопчина завжди був найвищим у класі. У 20 років, приймаючи спеціальні препарати, перестав рости. Цього ж літа Василеві вже виповниться 39. А велетенський зріст, запевняє, приносить йому більше клопотів, ніж користі.

Реклама

«Знаєте, хоча я й отримую державну допомогу, доводиться підробляти, бо тих мізерних коштів не вистачає на прожиття. Тут нерідко користуюся перевагою в зрості: оскільки працюю на будівництві, то можу білити стелю, не стаючи на драбину. Це економить час, а відповідно, й гроші, — каже пан Василь. – От тільки важко знаходити одяг та взуття за розміром. У великих містах є спеціальні мережі магазинів, де продається таке вбрання, а у нас подібних немає».

Василь Кравчук каже, що, окрім української, володіє угорською та німецькою мовами. Його захоплення – інтелектуальні ігри. Минулого року, розгадуючи кросворди, навіть став переможцем одного з конкурсів. Колись надсилав свої запитання й у програму «Що? Де? Коли?». Вдалося виграти незначну суму грошей, проте ще більше його потішив сам факт перемоги в популярній грі. Зараз захопився «Лото забавою», де сподівається колись виграти мільйон. А ще у вільний час ходить на риболовлю та полювання.

Чоловік зізнається, що звик до спокійного життя, бо найважливішим для нього є родинний затишок. Зараз він проживає з матір’ю, але мріє про власну сім’ю: дружину і дітей.

Реклама

«Мої бажання найближчим часом можуть здійснитися. Адже маю наречену, — розповідає Василь Кравчук. – Дівчину звати Аліна. Родом вона з Великого Бичкова, та вже давно проживає в Бердянську. Єдине, вона не хоче повертатися у селище, а я не зможу його залишити, оскільки не уявляю свого життя в іншому місці».

Нині найвища людина Закарпаття часто гуляє вулицями наодинці зі своїми думками, проте сподівається, що так триватиме вже недовго…

Яна Мийсалош, Новини Закарпаття

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно