Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У закарпатського Януковича незабаром може з’явитися сестра Аня-Герман (ВІДЕО)

У закарпатського Януковича незабаром може з’явитися сестра Аня-Герман (ВІДЕО)

У закарпатського Януковича незабаром може з’явитися сестра Аня-Герман (ВІДЕО)
Янукович живе на Закарпатті. По пеньках він, звичайно, не стрибає, але плаче, коли його не ведуть гуляти. Їсти любить піцу, пити молоко, а на десерт бісквіт. Знайомтеся - Брежинський Янукович...

Янукович живе на Закарпатті. По пеньках він, звичайно, не стрибає, але плаче, коли його не ведуть гуляти. Їсти любить піцу, пити молоко, а на десерт бісквіт.

ВІДЕО ДНЯ

Знайомтеся - Брежинський Янукович Іванович. Народився у грудні 2009-го, прямісінько перед президентськими виборами. кажуть, вони дуже хотіли, щоби Янукович виграв вибори і назвали хлопчика Януковичем. "А ми дуже хотіли, щоб Янукович виграв вибори, та ми назвали на честь Януковича, щоб він виграв. І виграв. Помогло йому», каже мама Януковича Олена Брежинська.

У селищній раді давно звикли до незвичних імен, які дають тутешні цигани своїм дітям. Проте з таким екзотичним випадком зіткнулися вперше. Коли відійшли від шоку - дитину таки зареєстрували.

Реклама

Ніяких скорочень для Януковича у сім’ї Брежинських не визнають. Ніяких Яромирів, Янів, ба навіть Яників. Хлопець реагує тільки на своє повне ім’я.

У Брежинських шестеро дітей. Янукович - пятий за рахунком. Понад усе Янукович чіпси та тістечка, а колу називає вином. Якщо щось не так - одразу репетує.

Реклама

У цій сім’ї з Януковичем ніхто не сперечається. Гуляти, значить гуляти. У нього все під контролем і всі на побігеньках. Але батьки не скаржаться. Тато переконаний: із таким іменем хлопчик далеко піде. У таборі він справжня зірка.

Батьки хочуть, аби в гості до їхнього, закарпатського Януковича приїхав київський: «Ми би хотіли покликати Віктора Януковича до нас в гості, щоб познайомився з малим Януковичем. Щоб знав, що і у нас є малий Янукович».

Зараз у сім’ї думають над ім’ям для наступної дитини: хочуть назвати на честь когось із президентського оточення. Якщо буде дівчина – її назвуть Ганя-Герман.

Реклама

Детальніше - у репортажі Віталія Глаголи:

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно