Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вбивця забив металевим прутом 13-річного ужгородця і попросився в ізолятор через страх розправи

Вбивця забив металевим прутом 13-річного ужгородця і попросився в ізолятор через страх розправи

Вбивця забив металевим прутом 13-річного ужгородця і попросився в ізолятор через страх розправи
Вчора практично в центрі Ужгорода - на вул. Уральській - на задвірках покинутого об'єкта громадського харчування «молочарні» виявили труп дитини. Хлопчик лежав у дренажному колодязі з мішком на...

Вчора практично в центрі Ужгорода - на вул. Уральській - на задвірках покинутого об'єкта громадського харчування «молочарні» виявили труп дитини. Хлопчик лежав у дренажному колодязі з мішком на голові, на тілі були сліди насильницької смерті.

ВІДЕО ДНЯ

Особу відразу встановили - це 13-річний Степан Баджо (на фото), який жив у ромському поселенні міста. Ще 14 січня він пішов в інтернет-клуб і не повернувся. Спочатку родичі намагалися розшукати зниклого самостійно, а 17 січня заявили про зниклого в міліцію.

Як повідомили в прес-службі обласного управління міліції, підозрюваного у вбивстві вдалося затримати по гарячих слідах. Ним виявився 25-річний житель Ужгорода, який зізнався у злочині. Відкрито кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу («Умисне вбивство»).

Реклама

З достовірних джерел вдалося дізнатися й про обставини вбивства.

Затриманий Арсен Т. (Також ром) розповідає, що 14 січня близько десятої вечора розпивав зі Степаном спиртні напої і в якийсь момент між ними виникла сварка. У запалі словесної перепалки хлопець схопив залізний прут і почав з усієї сили бити ним молодшого товариша по чарці. Зрозумівши, що хлопчик мертвий, він спробував засунути його в мішок, а потім просто скинув в дренажний колодязь.

Реклама

Затриманий попросив правоохоронців помістити його в слідчий ізолятор, оскільки боїться розправи з боку родичів убитої дитини.

Степана Баджо добре знали багато ужгородці, оскільки він ще з малих років грав на гітарі в центрі міста, заробляючи на їжу собі та своїм родичам.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно