Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Бейбі-бум по-ужгородськи: у перинатальному центрі за рік народилась рекордна кількість малюків

Бейбі-бум по-ужгородськи: у перинатальному центрі за рік народилась рекордна кількість малюків

Бейбі-бум по-ужгородськи: у перинатальному центрі за рік народилась рекордна кількість малюків
Днями в міському перинатальному центрі міста Ужгород відбулася медична рада, на якій було підбито підсумки роботи медзакладу за минулий рік. Участь у роботі ради взяла і новопризначений керівник...

Днями в міському перинатальному центрі міста Ужгород відбулася медична рада, на якій було підбито підсумки роботи медзакладу за минулий рік. Участь у роботі ради взяла і новопризначений керівник відділу охорони здоров’я Ужгородської міськради Мирослава Брецко.

ВІДЕО ДНЯ

За підсумками засідання констатовано: торік показники роботи Ужгородського перинатального центру суттєво покращились. Так, впродовж 2012 року тут народилась рекордна кількість дітей за всю історію пологового будинку, розповів після засідання медичної ради головний лікар Закарпатського обласного перинатального центру Андрій Чабан.

«За минулий рік у нас народилось 3944 малюки, серед них були 61 двійня і 1 трійня. Зростання кількості пологів відбулось не за рахунок збільшення народжуваності в Ужгороді, а через направлення у медзаклад породіль з інших населених пунктів, в тому числі – у важких випадках. Адже пологовий будинок нині виконує також і функцію обласного перинатального центру», – розповів Андрій Чабан.

Реклама

Покращено й інші показники роботи пологового будинку. Минулого року, наприклад, досягнуто зменшення перинатальної смертності, мертвонароджених дітей. А от випадків материнської смертності у пологовому будинку не зафіксовано жодного.

Покращення показників роботи закладу Андрій Чабан пояснює професійною і злагодженою роботою колективу. Відтак, подякував колегам за старанність та намагання створити найкращі умови для породіль в Ужгороді.

Реклама

Тетяна Кашуба

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно