Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Знайдено зловмисників, які відібрали у хлопчика наколядовані на Різдво гроші

Знайдено зловмисників, які відібрали у хлопчика наколядовані на Різдво гроші

Знайдено зловмисників, які відібрали у хлопчика наколядовані на Різдво гроші
У перший день Різдва до чергової частини Іршавського райвідділу зателефонував батько малолітнього Василька з с.Ільниця, про те що двоє невідомих зловмисників, погрожуючи його синові предметом схожим...

У перший день Різдва до чергової частини Іршавського райвідділу зателефонував батько малолітнього Василька з с.Ільниця, про те що двоє невідомих зловмисників, погрожуючи його синові предметом схожим на ніж, силоміць відібрали від нього гаманець, у якому знаходилися гроші у сумі 500 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, яка даний злочин задокументувала. Цей випадок було занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Хлопчик до новорічних та різдвяних свят ретельно готувався, вивчив традиційні колядки та звичаї, а у Святвечір пішов колядувати до своїх родичів, сусідів. За вечір він заколядував 500 гривень, які зберігав у гаманцеві та носив при собі.

Реклама

Наступного дня Василько за сільським звичаєм пішов ще повіншувати добрим сусідам. В цей же час за колядником спостерігали двоє зухвальців. На вулиці у безлюдному місці зловмисники підійшли до Василька, пригрозили йому предметом схожим на ніж та відібрали всі гроші.

Василько прийшов додому і про все розповів своєму батькові, який і викликав міліцію.

Реклама

Співробітники сектору карного розшуку Іршавського райвідділу старші лейтенанти міліції Степан Вовканич та Олександр Трикур (на фото) одразу після повідомлення батька розпочали пошуки грабіжників. Розшуковики опитали чимало односельчан хлопчика, перевірили «підоблікових». У результаті ними було отримано інформацію стосовно 15-річних місцевих парубків із малозабезпечених та неблагополучних сімей.

Оперативникам невдовзі вдалося затримати підозрюваних. Відкрито кримінальне провадження за ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Віта Горзов, Іршавського РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно