Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Володимир Висоцький програв суд Олексію Фазекошу та Петру Немешу

Володимир Висоцький програв суд Олексію Фазекошу та Петру Немешу

Володимир Висоцький програв суд Олексію Фазекошу та Петру Немешу
21 січня 2013 року Печерський районний суд міста Києва (головуючий суддя – Волкова С.Я.) задовольнив позов Фазекоша Олексія Андрійовича, Немеша Петра Федоровича до Висоцького Володимира Івановича про...

21 січня 2013 року Печерський районний суд міста Києва (головуючий суддя – Волкова С.Я.) задовольнив позов Фазекоша Олексія Андрійовича, Немеша Петра Федоровича до Висоцького Володимира Івановича про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації.

ВІДЕО ДНЯ

Судом було визнано, що оприлюднені Висоцьким В.І. відомості, зокрема те, що Фазекош О.А. незаконно здійснює адвокатську діяльність не відповідають дійсності. Окрім того, судом було встановлено, що Фазекош О.А. на законних підставах, в законний спосіб здійснює адвокатську діяльність, має відповідний стаж і освіту. Також, в цьому судовому рішенні проконстатовано, що висловлювання Висоцького В.І. відносно Фазекоша О.А. та Немеша П.Ф. не відповідають дійсності та завдають шкоди їх честі, гідності та діловій репутації і зобов’язано Висоцького В.І. цю інформацію спростувати. Судом стягнуто з відповідача, Висоцького В.І. на користь Немеша П.Ф. та Фазекоша О.А. по 214 грн. 60 коп. судових витрат кожному.

Також, судом постановлена Окрема Ухвала про те, що дії Висоцького В.І. носять деструктивний характер та дестабілізують діяльність системи адвокатури на Україні, а також про те, що Висоцький В.І. порушує правила адвокатської етики. Окрема Ухвала скерована для відповідного реагування до Вищої кваліфікаційної дисциплінарної комісії адвокатури. Таким чином, в черговому судовому засіданні було підтверджено правомірність формування новообраних органів адвокатського самоврядування на Закарпатті та їх легітимність.

Реклама

Прес-служба Ради адвокатів Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно