Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

БК "Ужгород-УжНУ" готується до нового сезону

БК "Ужгород-УжНУ" готується до нового сезону
Баскетболісти БК "Ужгород -УжНУ" в рамках підготовки до другого кола Чемпіонату України з баскетболу взяли участь у міжнародному турнірі , який відбувся 17-19 січня в місті Бардейов. Ужгородські...

Баскетболісти БК "Ужгород -УжНУ" в рамках підготовки до другого кола Чемпіонату України з баскетболу взяли участь у міжнародному турнірі , який відбувся 17-19 січня в місті Бардейов. Ужгородські баскетболісти завітали до Бардейова двома командами, разом з основним складом БК «Ужгород-УжНУ», поїхали учні ЗОДЮСШ – юнаки 2000 р.н.

ВІДЕО ДНЯ

Юні баскетболісти з Ужгорода програли всі три гри, дві проти Бардейова і одну проти Пряшева, але тренер Олександр Зубковський зауважив , що задоволений виступом своїх вихованців, адже вони грали проти баскетболістів, які на два роки старші. Головним завданням було не вигравати, а підготуватись до четвертого туру ВЮБЛ серед юнаків 2000 р.н, який відбудеться 31 січня – 2 лютого в Одесі.

У свою чергу перша команда БК «Ужгород-УжНУ» зіграла дві гри: першу гру з рахунком 55-40 програли дуже хорошій команді з Пряшева, яка на чолі з американським тренером в цьому сезоні спробує потрапити до елітного дивізіону.

Реклама

Наступного дня обіграли БК «Кінгс Бардейов» 80-62.

«Залишились задоволені поїздкою , адже друга половина сезону стартує вже 9 лютого, ми в Ужгороді приймаємо БК Чернівці-Буковина, і нам дуже потрібно було зіграти товариські ігри. Дуже добре себе проявив новачок команди досвідчений Микола Здирка, який в свій час грав в командах "Азовмаш" (Маріуполь) та "Вінницькі Зубри". Це саме той гравець, який не тільки однозначо підсилить команду, а й зможе передати свій досвід нашим молодим гравцям», – каже тренер БК «Ужгород» Олександр Зубковський.

Реклама

Нагадуємо, 26-27 січня в СК «Юність» відбудеться кубок Закарпатськоі області з баскетболу, початок о 10.00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно