Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жителям Королева заважає спати нічний кафе-бар

Жителям Королева заважає спати нічний кафе-бар
Люди скаржаться, адже ця проблема не сьогоднішня, однак ніхто на неї не реагує. Пан Юрій, житель Королева, розповідає, останні роки не може спокійно спати і жити через галасливих сусідів. Каже,...

Люди скаржаться, адже ця проблема не сьогоднішня, однак ніхто на неї не реагує.

ВІДЕО ДНЯ

Пан Юрій, житель Королева, розповідає, останні роки не може спокійно спати і жити через галасливих сусідів. Каже, все через непорядність власника і хуліганство відвідувачів кафе-бару «Фантазія», що розташований поруч із його будинком. Минулого року виконком селищної ради прийняв рішення про те, що кафе і бари у селищі можуть працювати до 23.00, а під час урочистих заходів, весіль до 5-ї ранку. Відповідно «урочистості» у кафе «Фантазія» проводяться чи не щодня. Те, що у закладі вночі голосно грає музика, каже, півбіди. Пану Юрію відвідувачі кафе вже почали погрожувати.

Вислухавши пана Юрія ми вирішили поговорити із власником закладу, але на місці не застали ні його, ні персоналу. Прямо перед нашим приїздом кафе терміново закрили. Двері чорного входу теж виявилися замкнутими.

Реклама

Тоді ми вирішили навідатися до селищної ради. Заступник селищного голови пообіцяв, що на першому ж засіданні виконавчого комітету розглянуть заяву пана Юрія і змінять графік роботи кафе. Проте новим графіком селищна рада все ж вплинути на порушників закону не зможе. Цим питанням має займатися міліція.

Пан Юрій каже: туди неодноразово звертався. Коментар відповідних органів про розгляд заяви нам також не вдалося отримати, двері кабінету старшого дільничного інспектора міліції теж були зачинені. Тоді ми звернулися до нього по телефону. Зрозумівши, що пан Юрій не сам, під час наступного дзвінка старший лейтенант доповів, що зайнятий і традиційно скинув слухавку. Пізніше пообіцяв, що справу обов’язково розглянуть. Пан Юрій каже, обіцянками вже ситий, і якщо ніякої реакції не буде, діятиме рішуче. Як ця справа розвиватиметься далі, вирішать селяни проблему мирно чи за допомогою судових позовів, наразі невідомо.

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно