Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачівській РДА говорили про профілактичну медицину

У Мукачівській РДА говорили про профілактичну медицину
В Мукачеві відбулася конференція на тему «Сучасний погляд на профілактичну медицину». У великому залі Мукачівської РДА зібралися сімейні лікарі для того, аби дізнатися, як продовжити життя. Основа...

В Мукачеві відбулася конференція на тему «Сучасний погляд на профілактичну медицину». У великому залі Мукачівської РДА зібралися сімейні лікарі для того, аби дізнатися, як продовжити життя.

ВІДЕО ДНЯ

Основа медицини – профілактика захворювань. Цю істину знає кожен лікар. Саме профілактиці захворювань і була присвячена конференція. А ще говорили про те, як продовжити життя. Вчені підрахували, що людина може жити 110 – 120 років. Насправді середня тривалість життя в розвинених країнах – 76 років. В Україні статистика не така втішна. Кожен 4-й українець не доживає до 60-ти. Саме тому, зараз особливу увагу потрібно приділяти саме профілактиці захворювань.

Лікарі визначили найпоширеніші причини запізнілої діагностики захворювань. Серед них – ігнорування симптомів, страх перед можливим складним діагнозом та надія на самолікування, або ж лікування за порадами непрофесіоналів. Варто також пам’ятати, що лікувати завжди дорожче, ніж попередити захворювання. А ще для того, аби зберегти здоров’я, потрібне фізичне навантаження, повноцінний сон, відпочинок та правильне харчування, пояснила кандидат медичних наук Тетяна Мягкова. Саме з їжі людина отримує необхідні мінерали, вітаміни та біологічно-активні речовини. Втім в Україні досі не розвинена ланка медицини, котра б досліджувала важливу роль цих елементів.

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно