Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачівському районі визначили найкращу амбулаторію загальної практики сімейної медицини (ФОТО)

У Мукачівському районі визначили найкращу амбулаторію загальної практики сімейної медицини (ФОТО)

У Мукачівському районі визначили найкращу амбулаторію загальної практики сімейної медицини (ФОТО)
У понеділок, 21 травня, у малому залі Мукачівської райдержадміністрації відбулось офіційне підбиття підсумків конкурсу на кращу амбулаторію загальної практики сімейної медицини 2011 року. Упродовж...

У понеділок, 21 травня, у малому залі Мукачівської райдержадміністрації відбулось офіційне підбиття підсумків конкурсу на кращу амбулаторію загальної практики сімейної медицини 2011 року. Упродовж останнього місяця над результатами з визначення переможця у районі працювала спеціальна комісія. До її складу увійшли провідні фахівці районної лікарні та санітарно-епідеміологічної служби. За право називатися найкращим боролися 24 амбулаторії загальної практики сімейної медицини, які функціонують в районі. Їх оцінювали більш ніж за 60-ма показниками, серед яких: доступність та якість медичної допомоги, охоплення диспансерним наглядом хворих на різного роду захворювання, показник народжуваності та смертності, впровадження пріоритетних форм забезпечення медичної допомоги тощо.

ВІДЕО ДНЯ

Найбільшу кількість балів набрала Лохівська АЗПС. Вже за кілька тижнів головний лікар цього закладу змагатиметься за право називатися кращим на обласному етапі конкурсу. Друге місце, як і торік, зайняла Верхньокоропецька АЗПСМ, третє- Кольчинська АЗПСМ.

За призові місця учасники заходу відзначенні подарунками. Їх вручив головним лікарям перший заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Василь Пашкуляк. Він висловив сподівання, що вже в наступному році призовий фонд конкурсу буде значно більшим. «Районна влада докладе максимальних зусиль для того, щоб головні лікарі наших амбулаторій могли змагатися і виборювати для своїх закладів такі подарунки, як автомобілі»- зауважив посадовець.

Реклама

Також призерів та учасників заходу відзначено подарунками від громадської організації «Товариства медичних працівників Мукачівського району» та профспілкового комітету медиків району.

Мукачівська РДА

Реклама
У Мукачівському районі визначили найкращу амбулаторію загальної практики сімейної медицини (ФОТО) – 01
У Мукачівському районі визначили найкращу амбулаторію загальної практики сімейної медицини (ФОТО) – 02
У Мукачівському районі визначили найкращу амбулаторію загальної практики сімейної медицини (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно