Єдиний в Україні дегустаційний зал леквару діє на Закарпатті

Життя  16 січня 2013 року, 10:20 750
У селі Ботар Виноградівського району знаходиться єдиний в Україні дегустаційний зал леквару. Проект «Baked Funky» презентує: «Кращий гастрономічний сувенір із Закарпаття». Музей та дегустаційний зал леквару, а також соки, сиропи, фруктові соуси. У ньому можна буде спробувати солодку смакоту кількох різних сортів леквару. Увесь тутешній леквар-повидло – унікальний, бо рецептура – прадавня. Родзинкою села Ботар є те, що тут виробляють леквари понад 20-х видів. І саме леквар, чому й покладено пам’ятник, є тим що кормить це село. До послуг відвідувачів за попереднім замовленням: - дегустація леквару (традиційне угорське повидло, варення); - дегустація м’яса свині монголиці; - дегустація екологічно чистих соків; - дегустація екологічно чистої продукції; - дегустація страв угорської кухні.
Джерело: Заголовок
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Loading...
Коментарі - 0