Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліціонери Іршавщини розкрили скоєні підлітками злочини

Міліціонери Іршавщини розкрили скоєні підлітками злочини
У підлітковому віці діти схильні до неординарних вчинків, часом навіть до кримінальних правопорушень. Заступник начальника слідства Іршавського РВ УМВС майор міліції Алла Пожарова розповіла про...

У підлітковому віці діти схильні до неординарних вчинків, часом навіть до кримінальних правопорушень. Заступник начальника слідства Іршавського РВ УМВС майор міліції Алла Пожарова розповіла про розкриті кримінальні справи, головними «героями» яких були саме підлітки.

ВІДЕО ДНЯ

Так, у селі Сільце неповнолітній Богдан під час випадкової зустрічі на автобусній автостанції, спричинив сварку з 26-річним Михайлом. В розпалі конфлікту Богдан почав бити свого старшого «товариша». Внаслідок отриманих травм Михайло потрапив на лікування у стаціонарне відділення Іршавської районної лікарні. Медики повідомили про доставленого пацієнта місцевого дільничного інспектора, який затримав зловмисника та доставив його у райвідділ міліції. Неповнолітній правопорушник зізнався у скоєному. Його діяння підпадає під ознаки злочину, передбаченого ст. 125 ч.2 КК України (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності).

В іншому випадку до Іршавського райвідділу міліції звернувся 57-річний мешканець села Ільниця, який повідомив, що з його автомобіля ВАЗ, який знаходився у приміщенні гаража, невідома особа викрала автомагнітолу.

Реклама

На місці злочину співробітники карного розшуку встановили, що зловмисник скористався тим, що двері гаража були незамкнені. В ході оперативно-розшукових заходів "карники" запідозрили неповнолітнього Василя, якого у подальшому було затримано. При проведенні кримінального провадження хлопчина розповів усі обставини злочину, цілком визнавши свою провину. На нього чекає відповідальність за ст. 185 ч. 3 КК України (Крадіжка поєднана з проникненням в інше приміщення чи сховище).

Віта Горзов, Іршавський РВ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно