Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські синоптики розповіли про прогноз погоди на найближчі дні

Закарпатські синоптики розповіли про прогноз погоди на найближчі дні

Закарпатські синоптики розповіли про прогноз погоди на найближчі дні
За інформацією обласного гідрометцентру, на рівнинних територіях плюсові температури збережуться ще впродовж наступних трьох днів. «Сьогодні, завтра й...

За інформацією обласного гідрометцентру, на рівнинних територіях плюсові температури збережуться ще впродовж наступних трьох днів. «Сьогодні, завтра й післязавтра на рівнині тепло збережеться: завтра очікуємо температур в межах 4-6 тепла вдень, 2-4 з плюсом вночі на рівнинах. У горах – до 3-5 морозу, не більше. Зберігатимуться й опади у вигляді дощу й мокрого снігу. З 17 січня очікуємо поступове зниження температур», – розповів Андрій Золотарьов.

ВІДЕО ДНЯ

А вже із Водохреща, 19 січня, і до 22 січня включно, коли пройде розмитий холодний фронт, варто очікувати відносних морозів. Так, синоптики очікують на рівнинних територіях максимальних температур 0-2 з мінусом, мінімальних – 4-6 морозу. В горах, в той же час, максимальні температури досягатимуть 5-10, мінімальні – 10-12 градусів морозу. Та вже після 22 січня, зазначив Андрій Золотарьов, через територію області пройде теплий фронт, відтак, термометри знову фіксуватимуть потепління.

Для Закарпаття, каже синоптик, такі погодні зміни і температурні коливання взимку типові: «Останні роки зими у нас переважно теплі, заток холоду і короткочасне пониження температур відмічається, як правило, у січні-лютому. Температурні скачки загалом для Закарпаття, на жаль, вже стали нормою. Та й загалом, за останні 12 років, якщо взяти холодні місяці – з листопада по березень – 60% цього часу температури фіксуються вищі від норми на 2-3 градуси».

Реклама

Але зими закарпатцям, із морозами і снігом, все ж варто ще чекати. Попереду, каже синоптик, ще частина січня й лютий, тому «снігу й морозу чекати варто, прогнози однозначно будуть коригуватись».

Тетяна Кашуба

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно