Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатці взяли участь в конкурсі медоварів у Луцьку

Закарпатці взяли участь в конкурсі медоварів у Луцьку
У Луцьку відбувся конкурс «Питні меди 2013», на який з’їхалися медовари з багатьох областей України. Участь у конкурсі взяли медовари з Київщини, Львівщини, Хмельниччини, Чернігівщини,...

У Луцьку відбувся конкурс «Питні меди 2013», на який з’їхалися медовари з багатьох областей України.

ВІДЕО ДНЯ

Участь у конкурсі взяли медовари з Київщини, Львівщини, Хмельниччини, Чернігівщини, Кіровоградщини, Миколаївщини, Полтавщини, Одещини, Закарпаття, Волині. Свою продукцію представили 30 учасників. Луччани мали можливість скуштувати різні види меду: акацієвий, липовий, лісовий, польовий, гречаний, кульбабовий, вербовий, каштановий, конюшиновий, малиновий, медовуху тощо.

Результати конкурсу підсумували у конференц-залі Палацу культури міста Луцька. Начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів зазначила, що конкурс цього року проходить вже вп’яте і є невід’ємною частиною новорічно-різдвяних заходів, що відбуваються в рамках фестивалю «Різдво у Луцьку». Вона подякувала волинському осередку Гільдії медоварів України й гостям, які приїхали до нашого міста та вручила Василю Барабашу – голові «Гільдії медоварів України» подяку за підписами голів Волинської обласної державної адміністрації – Бориса Клімчука, Волинської обласної ради – Володимира Войтовича та Луцького міського голови – Миколи Романюка.

Реклама

Переможців визначали у декількох номінаціях. Зокрема, «Мед варений без додавання соків», «Мед варений із додаванням соків», «Апіфітобальзами». Дегустаційна комісія у складі 10 осіб відзначила найкращі напої у цих номінаціях, за що переможці отримали дипломи та сувенірні дерев’яні фляги, зроблені власноруч одним із майстрів цього заходу.

«Ідеєю конкурсу – не є медалі чи нагороди, а оцінка того, чого досягли на сьогоднішньому етапі, якість продукції», - наголосив Василь Барабаш.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно