Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Понад 4 тонни брендового одягу та взуття від «Dior», «Valentino», «Armani» та «Prada» затримали на Чопській митниці (ФОТО)

Понад 4 тонни брендового одягу та взуття від «Dior», «Valentino», «Armani» та «Prada» затримали на Чопській митниці (ФОТО)

Понад 4 тонни брендового одягу та взуття від «Dior», «Valentino», «Armani» та «Prada» затримали на Чопській митниці (ФОТО)
Працівники Чопської митниці та співробітники Служби безпеки України припинили спробу незаконного ввезення до України більше ніж 7-ми тисяч предметів одягу, взуття й аксесуарів провідних світових...

Працівники Чопської митниці та співробітники Служби безпеки України припинили спробу незаконного ввезення до України більше ніж 7-ми тисяч предметів одягу, взуття й аксесуарів провідних світових виробників. Серед виявленого одяг від «Dior», «Valentino», «Calvin Klein» та «Armani», взуття від «Moschino» та «Prada», жіночі сумки від «Stefanel» та «Bracciallini», а також парфуми, білизна і капелюшки відомих будинків моди.

ВІДЕО ДНЯ

Згідно документів, які подав до митного оформлення інспекторам митного поста «Ужгород» водій вантажного автомобіля «Рено Магнум», він віз зі Словаччини до України міжнародні поштові відправлення.

Однак, у пункті пропуску на автомобіль вже чекали працівники митниці та представники Служби безпеки України. Згідно з інформацією спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, у вантажівці незаконно ввозилися на територію нашої країни промислові товари на значну суму.

Реклама
Понад 4 тонни брендового одягу та взуття від «Dior», «Valentino», «Armani» та «Prada» затримали на Чопській митниці (ФОТО) – 01
Реклама

Коли інспектори митниці спільно з офіцерами СБУ розпочали огляд вантажного автомобіля у напівпричепі, окрім задекларованих міжнародних поштових відправлень, виявили 360 коробок загальною вагою 4500 кг, які не значилися у жодних супровідних документах. У них до України нелегально подорожували товари понад 100 провідних світових виробників. Чоловічі костюми від «Valentino», вироби зі шкіри та сукні від «Dior», куртки від «Calvin Klein», трикотаж від «Sonia Rikiel», чоловіче та жіноче взуття від «Moschino» і «Prada», сорочки «Pierre Balmain», жіночі сумки від «Stefanel» та «Bracciallini», дорогі парфуми, жіноча білизна, краватки тощо. Загалом інспектори Чопської митниці нарахували понад 7 тисяч предметів одягу, взуття та аксесуарів.

Особи, які у «додаток» до поштових відправлень намагалися ввезти нелегальний товар, ймовірно, розраховували на спрощення митних процедур для цієї категорії вантажу і бездоганну репутацію фірми. Однак їм не вдалося «проскочити» через кордон.

Реклама

Наразі завершується опис товарів і вирішується питання про складання протоколу про порушення митних правил. Сума збитків, яка могла би бути завдана державі від незаконної оборудки, стане відомою після експертної оцінки партії нелегальних брендів.

Преc-служба Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно