Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські учасники XXI зимових Олімпійських Ігор отримали власні квартири (ФОТО)

Закарпатські учасники XXI зимових Олімпійських Ігор отримали власні квартири (ФОТО)

Закарпатські учасники XXI зимових Олімпійських Ігор отримали власні квартири (ФОТО)
Учасники XXI зимових Олімпійських Ігор Аннамарі Чундак та Йосип Пеняк отримали помешкання у новому житловому масиві в Ужгороді. А в закарпатського центру олімпійської підготовки від сьогодні з’явився...

Учасники XXI зимових Олімпійських Ігор Аннамарі Чундак та Йосип Пеняк отримали помешкання у новому житловому масиві в Ужгороді. А в закарпатського центру олімпійської підготовки від сьогодні з’явився сучасний мікроавтобус для виїздів на тренування та змагання.

ВІДЕО ДНЯ

Сімнадцятимісний «Форд-Транзит» вартістю майже 350 тис. грн. відтепер возитиме вихованців закарпатського центру олімпійської підготовки. У центрі займається майже три десятки перспективних спортсменів – лижники та сноубордисти. До цього часу виїздити за кордон на змагання власним транспортом можливості не було, розповів директор центру Золтан Минай:

– Більше 10 років тому для нас придбали автобус вітчизняного виробництва, але він, на жаль, зовсім непристосований до тривалих поїздок. А це все ж новенький «Форд», безумовно, дуже сучасний.

Реклама

У штат, за необхідності, візьмуть ще одного водія. Отож тепер комфортні мандрівки до Франції чи Італії – цілком реальні.

На придбання двох однокімнатних квартир в обласному центрі виділили майже 600 тис. грн. з обласного бюджету. Житло нове – у комфортабельному районі по вул. Осипенка. Багаторазова чемпіонка України Аннамарі Чундак розповіла: це найбільш коштовний дарунок за всю її п’ятнадцятирічну спортивну кар’єру. Її колега – Йосип Пеняк поділився планами щодо помешкання:

Реклама

– До кінця зими ми будемо на змаганнях, тож ремонт планую розпочати вже навесні. Якщо все піде добре, справлятиму новосілля в цій квартирі вже цього літа.

Керівник краю Олександр Ледида переконаний: такі подарунки – чудове заохочення юних талантів:

– Ми розуміємо, що таку талановиту молодь треба підтримувати. Саме тому депутати обласної ради і проголосували за виділення коштів. Більше того, якщо закарпатські спортсмени будуть брати участь в олімпійських іграх та показувати достойні результати, всі вони можуть розраховувати на цілковиту підтримку обласної влади стосовно вирішення житлових проблем.

Реклама

Прес-центр ОДА

Закарпатські учасники XXI зимових Олімпійських Ігор отримали власні квартири (ФОТО) – 01
Закарпатські учасники XXI зимових Олімпійських Ігор отримали власні квартири (ФОТО) – 02
Закарпатські учасники XXI зимових Олімпійських Ігор отримали власні квартири (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно