Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Простих ужгородців зняли у різдвяному кліпі (ВІДЕО)

Простих ужгородців зняли у різдвяному кліпі (ВІДЕО)
Кліп на пісню "Різдвяна", який обійшовся гурту в п’ятсот гривень, знімали на площі Театральній, герої – ужгородці. Як розповіли учасники гурту під час презентації, піснею вони хотіли привітати...

Кліп на пісню "Різдвяна", який обійшовся гурту в п’ятсот гривень, знімали на площі Театральній, герої – ужгородці.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіли учасники гурту під час презентації, піснею вони хотіли привітати своїх друзів, шанувальників і всіх закарпатців.

Кліп до пісні, який знімали на площі Театральній в Ужгороді, монтував соліст гурту Геннадій Донецький. «Ця пісня невластива нашій діяльності. Спочатку вона мала бути простенькою і легенькою, а вийшло все по-іншому», – розповів він.

Реклама

«Коли ми вирішили робити кліп, то не змогли реалізувати жодної ідеї, котру до того часу планували. Тоді буквально за півгодини оголосили, що зніматимемо кліп і запросили всіх охочих. Ми не знали, хто прийде. І на той час у нас навіть не було оператора. А ще мала бути злива. Потім виявилося, що там іще була екскурсія. Тоді ми вирішили: хай буде, як є. Ми хотіли зібрати людей, і щоб це було не награно», – сказав учасник гурту Станіслав Копча.

Участь у зйомках кліпу взяли люди, які, не злякавшись обіцяного дощу, прийшли на Театральну площу. «Потім ми знімали у ляльковому театрі і у домі наших друзів. Також використали кілька кадрів з Параду Миколайчиків», – сказав Геннадій Донецький. За його словами, бюджет фільму – дуже скромний, адже робили все друзі і просто добра люди. На зйомки було витрачено не більше п’ятсот гривень, які пішли на бенгальські вогники, хлопавки, конфеті тощо.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно