Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

І у мукачівських чоловіків тепер не буде проблем з ерекцією

І у мукачівських чоловіків тепер не буде проблем з ерекцією
"Сучасні підходи в лікуванні сексуальних розладів" розглядали учасники міжнародної науково-практичної конференції, яка відбулася нещодавно у Києві. Як повідомляє головний лікар мукачівського...

"Сучасні підходи в лікуванні сексуальних розладів" розглядали учасники міжнародної науково-практичної конференції, яка відбулася нещодавно у Києві.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляє головний лікар мукачівського медичного центру "Гармонія" Надія Магаль, яка побувала на цьому заході, конференція була зібрана навколо новинки у лікуванні еректильної дисфункції - преперату "Левітра ОДТ" від компанії Байер. Особливості нових пігулок в тому, що вони розчиняються в роті, мають приємний смак м’яти, а, найважливіше - вони не мають протипоказань при одночасному вживанні з алкоголем.

"Тема еректильної дисфункції вважається "закритою", – вважає керівник Байер ХелсКер в Україні Маттіас Петч, – так як більшість чоловіків навіть не хочуть обговорювати її з лікарями".

Реклама

"Саме Ви, – звернувся виробник "Левітри ОДТ" до присутніх у залі лікарів, – як фахівці у області чоловічого здоров’я, можете змінити ситуацію на краще."

Нагадаємо, що в Мукачеві отримати консультацію лікаря-сексопатолога можна за адресою: вул. Я. Мудрого 32/а. Запис за телефоном: +380 (3131) 2-40-52. Не забудьте, перш ніж приймати "Левітру-ОДТ", обов’язково проконсультуйтеся з лікарем!

Реклама

Ліцензія МОЗ України №554562

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно