Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мирослав Щербей знову став головним МНСником Закарпаття

Мирослав Щербей знову став головним МНСником Закарпаття
У четвер, 27 грудня, генерал-майор служби цивільного захисту МНС України Василь Стоєцький представив колективу Територіального управління МНС у Закарпатській області нового керівника відомства –...

У четвер, 27 грудня, генерал-майор служби цивільного захисту МНС України Василь Стоєцький представив колективу Територіального управління МНС у Закарпатській області нового керівника відомства – Мирослава Щербея. На офіційному представленні також були присутні очільник краю Олександр Ледида, його перший затупник Ігор Свищо, перший заступник голови облради Володимир Закурений.

ВІДЕО ДНЯ

Свого часу Мирослав Щербей працював на різних посадах в МНС, зокрема, і очолював обласне управління. За словами Василя Стоєцького, новопризначеному керівнику вдасться налагодити роботу управління максимально швидко:

- У відомстві Ви людина не нова. Вам добре відомі особливості роботи всередині служби, адже, 2 роки керували обласним управлінням. Ви очолили відомство у не простий час реорганізації, але впевнений, що Вам вдасться оптимально налагодити роботу структури.

Реклама

Голова облдержадміністрації Олександр Ледида, відзначив:

- Обласна влада, зі свого боку, допомагатиме структурі. Сподіваюся, новому очільнику вдасться так організувати роботу, щоб надзвичайних ситуацій в краї виникало якомога менше.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно