Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні представили в. о. ректора ЗакДУ

Сьогодні представили в. о. ректора ЗакДУ
24 грудня у Закарпатському державному університеті під час засідання Вченої ради у присутності представників колективу та голови Ради ректорів та керівників вищих навчальних закладів Закарпаття...

24 грудня у Закарпатському державному університеті під час засідання Вченої ради у присутності представників колективу та голови Ради ректорів та керівників вищих навчальних закладів Закарпаття Федора Ващука голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида оголосив наказ Міністерства освіти і науки, молоді і спорту України про призначення в. о. ректора Закарпатського державного університету кандидата історичних наук, директора Інституту євроінтеграційних досліджень ЗакДУ Івана Артьомова.

ВІДЕО ДНЯ

«Губернатор»Закарпаття О. Ледида привітав колектив ЗакДУ із прийдешніми святами, побажав здоров’я, успіхів та виконання усього запланованованого на 2013 рік. «Федір Ващук завжди мав підтримку у вашому колективі і я впевнений, що Іван Володимирович буде продовжувати традиції Федора Григорійовича, а ЗакДУ буде серйозним конкурентом вашому ж колишньому ректору та очолюваному ним вишу, - зауважив «губернатор». – Я знаю Івана Артьомова тривалий час, це послідовна, конкретна, вимоглива як до себе, так і до колег людина».

Іван Артьомов у своєму виступі сказав: «Щиро вдячний за виявлену мені довіру – призначення виконувачем обов’язків керівника ЗакДУ, який має славні традиції, вагомі здобутки і є одним з провідних вузів Західного регіону Україну. Це покладає на мене особисто та на колектив обов’язок не втратити динамізму, перспективи і тих результатів, які досяг університету під керівництвом професора Федора Ващука, який його створив та привів до значних успіхів у науковій роботі, підготовці фахівців високої кваліфікації. Докладу усіх зусиль, щоб ці надбання були збережені та примножені».

Реклама

Павло Черевко, депутат Закарпатської облради, завідувач кафедри ЗакДУ розповів: «З Іваном Володимировичем Артьомовим я працював не лише в науковій роботі, а і у громадських напрямках. Іван Володимирович, маючи за плечима великий життєвий досвід, є успішним керівником, відповідальною людиною, вміє організувати свою роботу, роботу підлеглих йому працівників, тому можу виразити впевненість, що ми можемо бути спокійні: увесь колектив – у надійних руках».

Маріанна Бігунець, голова профспілкової організації студентів додала: «Іван Володимирович – високоінтелектуальна людина, мудра, добра, упродовж роботи на посаді директора Інституту ЗакДУ велику увагу він приділяв студентській науковій роботі, під його керівництвом було видано чимало збірників, студенти здобували призові місця на конкурсах, брали участь у міжнародних наукових конференціях. Ця його робота для нас є надзвичайно важливою і я сподіваюся, що Іван Володимирович підтримуватиме традиції співпраці із студентами, започатковані Федором Ващуком та висловлюю надії студентів на плідну співпрацю».

Реклама

Після представлення в. о. ректора ЗакДУ кільком науковцям вишу вручили дипломи доцентів. У тому числі диплом отримав і викладач ЗакДУ, начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Варцаба. У коментарі журналістам генерал-майор міліції зазначив: «У ЗакДУ я працюю з 2000 року. З невеличкою перервою із 2009 року я знову постійно викладаю у ЗакДУ кримінологію та актуальні проблеми кримінального права тощо. Новому керівнику університету бажаю успіхів, удачі, примножити всі нйкращі здобутки у новому році».

Ректор УжНУ Федір Ващук прокоментував: «За поданням голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди Міністерством було прийнято рішення призначити в.о. ректора ЗакДУ Івана Артьомова, я підтримую цю кандидатуру, ми з ним працювали упродовж багатьох років, мені знайомі його ділові, особисті та наукові якості. Бажаю колективу ЗакДУ вагомих здобутків у навчальній та науковій роботі».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно