Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині затвердили план економічного розвитку

На Берегівщині затвердили план економічного розвитку
21 грудня під головуванням голови ради Андрія Бігарі відбулося друге пленарне засідання 10-ої сесії Берегівської районної ради VІ-го скликання. Основним моментом засідання було затвердження...

21 грудня під головуванням голови ради Андрія Бігарі відбулося друге пленарне засідання 10-ої сесії Берегівської районної ради VІ-го скликання.

ВІДЕО ДНЯ

Основним моментом засідання було затвердження Програми економічного і соціального розвитку Берегівського району на 2013 рік, відтак на її виконання прийняття головного фінансового документу району на наступний рік. Депутати одностайно проголосували за прийняття цих рішень, отож Берегівщина входитиме у новий рік з новим бюджетом. Крім цього народні обранці затвердили також план роботи районної ради на перше півріччя 2013 року.

Районна рада розглянула на своєму засіданні й інші, важливі питання. Зокрема, внесла зміни до Програми забезпечення пожежної безпеки та попередження надзвичайних ситуацій на території району на період до 2015 року та до Програми розвитку архівної справи у Берегівському районі на 2011-2015 роки.

Реклама

Депутатський корпус ухвалив кілька районних програм: розвитку та забезпечення безпеки дорожнього руху у населених пунктах, на автошляхах та залізничних переїздах району на 2013 − 2016 роки; сприяння розвитку громадянського суспільства в Берегівському районі на 2013-2016 роки; запобігання і протидії корупції на 2013−2015 роки; підтримки діяльності районної організації Товариства Червоного Хреста на 2013 рік; фінансової підтримки громадських організацій інвалідів та ветеранів району на 2013 рік; допомоги соціально незахищеним верствам населення району „Турбота” на 2013-2014 роки; забезпечення діяльності районного товариства інвалідів вазомоторної системи на 2013 рік; фінансової підтримки редакції газети „Вісник Берегівщини” на 2013 рік; розвитку малого і середнього підприємництва в районі на 2013 – 2014 роки.

Прийнято також рішення про створення комунального закладу „Берегівський центр первинної медико-санітарної допомоги Берегівської районної ради Закарпатської області”, про передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області нерухомого та рухомого майна відділення швидкої та невідкладної медичної допомоги Берегівської центральної районної лікарні, також про передачу будівлі та надвірних споруд дошкільного навчального закладу с. Бадалово із спільної власності територіальних громад сіл, селища району до комунальної власності територіальної громади села Бадалово.

Реклама

Депутатами було заслухано звіт директора комунального підприємства „Берегвідейк – 2015” , надані погодження.

Слід зазначити, що районні депутати згідно раніше прийнятого рішення мали змогу скористатися синхронним перекладом.

Прес-служба районної ради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно