Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Термальні басейни – одна з туристичних принад Закарпаття (ФОТО)

Термальні басейни – одна з туристичних принад Закарпаття (ФОТО)

Термальні басейни – одна з туристичних принад Закарпаття (ФОТО)
У цьому переконаний і голова облдержадміністрації Олександр Ледида. У середу, 19 грудня, керівник краю ознайомився з роботою басейних комплексів у м. Берегово та с. Косино. Комплекс басейнів біля...

У цьому переконаний і голова облдержадміністрації Олександр Ледида. У середу, 19 грудня, керівник краю ознайомився з роботою басейних комплексів у м. Берегово та с. Косино.

ВІДЕО ДНЯ

Комплекс басейнів біля спортбази «Закарпаття» у Берегові побудували більше півстоліття тому. Басейн тут завдовжки 50 метрів. Особливість цієї купелі – термально-лікувальна вода. У будь-яку пору року її температура досягає 50 градусів. Проте її охолоджують до 35-ти. Процедури у цьому басейні допомагають покращити стан здоров’я, людей, що мають проблеми із опорно-руховою системою, лікують захворювання шкіри. Олександр Ледида оглянув комплекс: басейни, масажні кабінети, спортивні зали, готельні номери. Керівник краю наголосив: будівля комплексу потребує оновлення, адже востаннє ремонт тут робився ще за радянських часів.

Також Олександр Ледида відвідав центр відпочинку «Косино. Термальні води», який розташований біля угорського кордону. Тут працюють 4 термальні басейни. Лікуються у закладі, ті, хто має проблеми із опорно-руховою, нервовою, серцево-судинною системами. Будівлі корпусу – сучасні, чим якісно відрізняються від комплексу у Берегові:

Реклама

– Треба використовувати унікальні можливості, що дала нам природа – зокрема, й термальні води. Проте, ця справа потребує капіталовкладень, адже туристи та охочі оздоровитися, вимагають і належних комфортних умов. Наразі такі є в Косині, а інфраструктура комплексу у Берегові потребує покращення.

Реклама
Термальні басейни – одна з туристичних принад Закарпаття (ФОТО) – 01

Олександр Ледида запевнив: влада підтримує такі ініціативи та сприятиме підприємцям у вирішенні будь-яких проблем. Керівник краю переконаний: при розробці туристичних програм фахівцями обласних управлінь, туристичних маршрутів доцільним буде більше уваги приділяти саме питанню розвитку комплексів з термальними басейнами.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно