Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині обговорювали проект бюджету на 2013 рік

На Берегівщині обговорювали проект бюджету на 2013 рік
Цього тижня, в рамках підготовки другого пленарного засідання десятої сесії Берегівської районної ради шостого скликання, відбулися засідання постійних депутатських комісій райради. В їх роботі взяв...

Цього тижня, в рамках підготовки другого пленарного засідання десятої сесії Берегівської районної ради шостого скликання, відбулися засідання постійних депутатських комісій райради. В їх роботі взяв участь голова районної ради Андрій Бігарі та його заступник Адальберт Браун, були присутні також керівники райдержадміністрації, районних служб.

ВІДЕО ДНЯ

Під час роботи комісій депутати детально вивчали та обговорили питання, що плануються винести на розгляд пленарного засідання районної ради, що відбудеться у п’ятницю, 21 грудня.

Головним у порядку денному був проект бюджету Берегівщини на 2013-й рік, а також кілька важливих районних програм, які стосуються, зокрема, економічного і соціального розвитку району, підтримки малого і середнього підприємництва, вдосконалення медичного обслуговування мешканців району, розвитку та забезпечення безпеки дорожнього руху, розвитку громадянського суспільства, запобігання і протидії корупції, підтримки громадських організацій, допомоги соціально незахищеним верствам населення тощо.

Реклама

Прес-служба Берегівської районної ради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно