Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова Національної асоціації Адвокатів України привітала Олексія Фазекоша з ювілеєм

Голова Національної асоціації Адвокатів України привітала Олексія Фазекоша з ювілеєм

Голова Національної асоціації Адвокатів України привітала Олексія Фазекоша з ювілеєм
15 грудня на життєвому календарі голови Ради адвокатів Закарпатської області, голови правління Мукачівської міської асоціації адвокатів та міськрайонної спілки підприємців, радника голови ...

15 грудня на життєвому календарі голови Ради адвокатів Закарпатської області, голови правління Мукачівської міської асоціації адвокатів та міськрайонної спілки підприємців, радника голови Закарпатської обласної ради з правових питань Фазекоша Олексія Андрійовича прекрасна дата – 45-ть років.

ВІДЕО ДНЯ

Редакція нашого видання приєднується до вітань з днем народження Олексія Андрійовича, який є нашим постійним блогером, якого ми поважаємо за працьовитість, оптимізм, любов до нашого краю і держави та високий професіоналізм

Шановний Олексій Андрійович!

Реклама

Національна асоціація адвокатів України, Рада адвокатів України вітають Вас зі знаковою датою – 45-річчям з дня народження.

Для кожного з нас це особливе свято, коли оцінюєш прожите, зроблене, визначаєш плани на майбутнє. Нехай Ваша кипуча енергія, цілеспрямованість і багатство внутрішнього світу стануть запорукою для здійснення Всіх добрих Ваших задумів і побажань. Щиро бажаємо успішно реалізувати Ваш великий життєвий потенціал втіливши всі задуми, примноживши здоров’я , щастя, благополуччя.

Реклама

Шановний Олексій Андрійович !

Ви будучи обраним головою Ради адвокатів Закарпатської області здатні згуртувати адвокатуру Закарпаття для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури, перетворення її в справжню високопрофесійну, демократичну, правозахисну організацію.

Впевнені, що Ваш багатий досвід, талант керівника, постійна готовність до конструктивних рішень сприятимуть успішній діяльності Ради адвокатів Закарпаття , яку Ви очолюєте, підвищенню ролі та авторитету адвокатури, забезпечення реалізації завдань адвокатського самоврядування, захисту прав та законних інтересів адвокатів, їх діяльності на благо суспільства.

Реклама

З повагою,

Голова Національної асоціації Адвокатів України, Ради адвокатів України Л. П. Ізовітова

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно