Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Працівники "Закарпатського облавтодору" розікрали 189 тисяч гривень

Працівники "Закарпатського облавтодору" розікрали 189 тисяч гривень

Працівники "Закарпатського облавтодору" розікрали 189 тисяч гривень
Прокуратурою області, спільно із фахівцями Держфінінспекції у Закарпатській області, проведено перевірку дотримання вимог Закону України „Про здійснення державних закупівель” у діяльності дочірнього...

Прокуратурою області, спільно із фахівцями Держфінінспекції у Закарпатській області, проведено перевірку дотримання вимог Закону України „Про здійснення державних закупівель” у діяльності дочірнього підприємства „Закарпатський облавтодор”.

ВІДЕО ДНЯ

Встановлено, що протягом 2010-2012 років службові особи вказаного підприємства незаконно заволоділи бюджетними коштами у розмірі майже 189 тис. грн. Вони вносили у документи завідомо неправдиві дані: завищували вартість підрядних робіт при проведенні будівництва та ремонту автомобільних доріг на території області, вказували неправдиві відомості про обсяг та вартість вказаних робіт, що спричинило тяжкі наслідки інтересам держави.

7 грудня, за вказаним фатом прокуратурою області зареєстровано кримінальне провадження за ч. 4 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого) та ч. 2 ст. 366 КК України, (Службове підроблення -караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років).

Реклама

Для організації проведення досудового розслідування, у відповідності до вимог ст. 216 КПК України, його вже скеровано до СУ УМВС України в Закарпатській області.

Крім того, в ході перевірки з вказаних питань проведених органами прокуратури області за результатами виявлених порушень начальнику Служби автомобільних доріг у Закарпатській області, директору ДП „Закарпатський облавтодор” та директорам окремих філій дочірнього підприємства внесено 7 подань про усунення порушень Закону України „Про здійснення державних закупівель” та до дисциплінарної відповідальності притягнуто 4 посадові особи.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно