Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Завершилися зйомки фільму про закарпатського силача (ФОТО)

Завершилися зйомки фільму про закарпатського силача (ФОТО)
В Україні завершилися зйомки фільму про легендарного силача початку ХХ століття Іван Фірцак, в якому взяли участь Дмитро Халаджі та Василь Вірастюк. Зйомки фільму "Іван Сила", які тривали три з...

В Україні завершилися зйомки фільму про легендарного силача початку ХХ століття Іван Фірцак, в якому взяли участь Дмитро Халаджі та Василь Вірастюк.

ВІДЕО ДНЯ

Зйомки фільму "Іван Сила", які тривали три з половиною місяці, проходили в Києві, Чернівцях, Кам'янці-Подільському та на Закарпатті - батьківщині головного героя Івана Фірцака, легендарного силача, якому і присвячена майбутня картина. Завершився знімальний період 2 грудня. Про це повідомляє сайт Віктора Андрієнка, який виступив режисером картини і взяв участь в ній як актор. Фільм знімається за мотивами книги Олександра Гавроша "Неймовірні пригоди Івана Сили".

Реклама
Завершилися зйомки фільму про закарпатського силача (ФОТО) – 01
Реклама

Головний герой - цирковий український силач Іван Фірцак, якого в 1928-му році визнали найсильнішою людиною планети. Головну роль виконав чемпіон України з пауерліфтингу, артист американського цирку Дмитро Халаджі. "Ми знімали хорошу історію про хорошого хлопця. Показували реальні життєві ситуації, в яких може опинитися кожен з нас, і шукали вихід - не просто правильний, а гідний. Але оскільки фільм орієнтований на дитячо-юнацьку аудиторію (хоча я впевнений, що в результаті це буде фільм сімейний), хочу відзначити - ніякого менторства і моралізаторства у нас в картині немає. Герої розкриваються через вчинки", - розповідає режисер і актор Ігор Письменний. Дія фільму розгортається в Європі початку ХХ століття, тому всі до єдиного людини в кадрі, включаючи численну масовку, були одягнені в історичні костюми, надані для картини чеської студією "Баррандов".

Завершилися зйомки фільму про закарпатського силача (ФОТО) – 02
Реклама

У фільмі немає декорацій - всі сцени зняті в живих будівлях і справжніх інтер'єрах тієї епохи, в справжній фортеці, в теперішньому цирку. Крім того, і всі видовищні, всі силові трюки виконані у фільмі наживо. У картині можна буде побачити справжніх сажотрусів, унікальні ретро-автомобілі та ще багато атрибутів епохи, з якою нас розділяє практично ціле століття. У фільмі знялися як вже відомі актори - Віктор Андрієнко ("Шоу довгоносиків", "Велика різниця"), Ігор Письменний ("Шоу довгоносиків"), Лесь Задніпровський, Ольга Сумська, Борис Барський, Володимир Комаров ("Маски-шоу"), Богдан Бенюк, так і юні артисти, початківці свій шлях у кінематографі, а також ціла група українських спортсменів, чиї імена вже давно відомі за межами нашої країни, в тому числі Василь Вірастюк. Планується, що в загальноукраїнський прокат "Іван Сила" вийде вже на весняних шкільних канікулах. Бюджет фільму склав близько 16 млн.грн., Профінансовано проект Державним агентством з питань кіно. "Іван Сила" - один з п'яти художніх фільмів, орієнтованих на дитячу аудиторію, які за підсумками конкурсу кінопроектів Держагентства України з питань кіно отримали 100% державне фінансування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно