Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Угорська компанія подарувала Закарпаттю 4 швидкі допомоги та пожежну машину

Угорська компанія подарувала Закарпаттю 4 швидкі допомоги та пожежну машину

Угорська компанія подарувала Закарпаттю 4 швидкі допомоги та пожежну машину
Вчора ввечері з Угорщини до митного поста «Лужанка», зони діяльності Чопської митниці, прибули 4 швидкі допомоги та 1 пожежна машина, як гуманітарна допомога населенню Закарпаття. Отримувачем...

Вчора ввечері з Угорщини до митного поста «Лужанка», зони діяльності Чопської митниці, прибули 4 швидкі допомоги та 1 пожежна машина, як гуманітарна допомога населенню Закарпаття. Отримувачем зазначених транспортних засобів є управління Закарпатської реформатської церкви у м. Берегове. А відправником гуманітарних автомобілів зазначена угорська ремонтна виробнича сервісна та торгова компанія зі столиці Угорщини – Будапешта.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів начальник м/п «Лужанка» Михайло Колотило, митне оформлення зазначеного гуманітарного товару проведено інспекторами без сплати митних зборів, як це передбачено вітчизняним законодавством. Отримувач гуманітарки пред’явив митникам рішення Комісії з питань гуманітарної допомоги при Кабміні України про визнання цих товарів гуманітарною допомогою, яке прийнято у листопаді п. р. Також надані підтвердження регіональної комісії області про визнання цих автомобілів гуманітарною допомогою. Тож, чопські митники оформили в першочерговому порядку дані автомобілі на українсько-угорському кордоні та направили до внутрішнього підрозділу для остаточного оформлення всіх необхідних документів.

Від отримувача гуманітарної допомоги ми дізналися, що по одній швидкій допомозі буде направлено для обслуговування населених пунктів Ужгородщини та Мукачівщини, 2 автомобілі – для Берегівщини. Пожежна машина поїде в Мукачівський район.

Реклама

Прес-служба Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно