Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Угорську контрабандистку чекає не лише штраф, а й конфіскація автомобіля

Угорську контрабандистку чекає не лише штраф, а й конфіскація автомобіля

Угорську контрабандистку чекає не лише штраф, а й конфіскація автомобіля
Спроба угорського медпрацівника перевезти через кордон приховані в автомобілі тютюнові вироби (майже цілий ящик) та отримати прибуток з їх перепродажу, обернулася втратою не лише товару, а й засобу...

Спроба угорського медпрацівника перевезти через кордон приховані в автомобілі тютюнові вироби (майже цілий ящик) та отримати прибуток з їх перепродажу, обернулася втратою не лише товару, а й засобу для його незаконного переміщення. Відтак, за порушення митного законодавства іноземку чекають санкції у вигляді стовідсоткового штрафу від вартості предметів правопорушення, а також конфіскація сигарет з автомобілем, в якому вони були приховані.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні (11.12.12) близько другої ночі у зону митного поста «Лужанка» заїхала громадянка Угорщини на «BMW 320D», обравши для проходження контролю «зелений коридор». Але чопські інспектори вирішили перевірити правомірний перетин даної іноземки, перенаправивши на оглядовий майданчик для проведення поглибленого огляду її транспортний засіб.

Через декілька хвилин 34-річна угорка, працівниця лікарні, уже не випромінювала таке щире сподівання «чесно» пройти митний контроль. «Озброївшись» оглядовим дзеркалом, ліхтарем, ендоскопом та викрутками, митники демонтували спеціально прилаштовану пластину з фанери до конструктивної порожнини заднього бамперу та панель багажного відсіку під заднім склом автомобіля і дитяче автокрісло в салоні. Відтак, у конструктивній порожнині бампера виявлено 450 пачок сигарет марки «ФЭСТ 7» білоруського виробництва, упаковані в поліетиленові пакети чорного кольору. За демонтованою панеллю багажного відсіку під заднім склом автомобіля виявлено 23 пачки сигарет тієї ж марки. А перевіривши в салоні дитяче автокрісло, митники знайшли в обшивці приховані ще 9 пачок тютюнових виробів. Як зізналася жінка, цигарки придбала у місті Берегово та приховала їх у автомобілі, аби безперешкодно перемістити на територію Угорщини для перепродажу.

Реклама

За вчинення порушення митних правил, передбачені ч.1 ст. 483 Митного кодексу України, відносно іноземки складено протокол. Приховані 482 пачок сигарет та автомобіль, вартістю майже 82 тисячі гривень, вилучено до рішення судової інстанції.

Прес-служба Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно