Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Олександр Ледида вирішував проблеми закарпатців під час прийому громадян

Олександр Ледида вирішував проблеми закарпатців під час прийому громадян

Олександр Ледида вирішував проблеми закарпатців під час прийому громадян
У вівторок, 11 грудня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида провів особистий прийом громадян. Краяни мали змогу розповісти про свої проблеми та заручитися підтримкою керівника краю у їх...

У вівторок, 11 грудня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида провів особистий прийом громадян. Краяни мали змогу розповісти про свої проблеми та заручитися підтримкою керівника краю у їх вирішенні.

ВІДЕО ДНЯ

Здебільшого закарпатці зверталися по допомогу у вирішенні земельних питань, отримання власного житла, сприяння у працевлаштуванні.

Так, пан Юрій з Ужгородського району розповів: уже багато років не може отримати земельну ділянку під забудову. За словами пенсіонера, питання про надання йому землі депутатами сільської ради навіть не розглядається. Олександр Ледида порадив чоловіку звернутися до суду, оскільки ігнорування депутатами питання про виділення землі є неприпустимим.

Реклама

Прийшли на прийом громадян і мешканці села Тур’ї-Ремети, що на Перечинщині. Деякі помешкання у селі ще досі не мають газу, будинки так і не підключено до газопостачання. За дорученням Олександра Ледиди вже завтра у c. Тур’ї-Ремети вранці зберуться представники газового господарства, сільської ради та голова райдержадміністрації і найближчим часом питання буде вирішено.

Пані Ольга із Ужгорода, яка є має статус матері-героїні, просила керівника краю сприяти їй в отриманні власного помешкання чи земельної ділянки під забудову. Через конфлікти в сім’ї, жінці довелося виїхати з квартири, де проживає її чоловік. Олександр Ледида пообіцяв зробити все можливе, аби допомогти ужгородці у вирішенні житлової проблеми.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно