Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція впіймала злочинців під час скоєння ними крадіжки

Міліція впіймала злочинців під час скоєння ними крадіжки
Вечірньої пори патруль з охорони громадського порядку Перечинського райвідділу міліції здійснював по встановленому маршруту, як зазвичай, обхід вулиць у райцентрі на Великоберезнянщині, коли в одному...

Вечірньої пори патруль з охорони громадського порядку Перечинського райвідділу міліції здійснював по встановленому маршруту, як зазвичай, обхід вулиць у райцентрі на Великоберезнянщині, коли в одному з вікон житлового будинку з’явилися вогники, схожі на світло від ліхтаря.

ВІДЕО ДНЯ

Це насторожило правоохоронців, адже був вихідний, а в хаті і на подвір’ї було темно. Із бесіди з літньою жінкою, яка зустрілася їм по дорозі, стало відомо, що господарі цього житла мешкають в обласному центрі. Довго не розмірковуючи, молоді, але досвідчені міліціонери підійшли до будинку і почали чекати. Дійсно, нічні гості не забарилися. Вже через кілька хвилин двоє невідомих вистрибнули з відчиненого вікна, де одного з них одразу і затримали патрульні. Біля відчиненої шибки було виявлено драбину та купу добра, накиданого на землю. Очевидно, зловмисники поспіхом викидували добро через вікно, аби потім швидко винести все разом з дворогосподарства.

Привернули увагу зловмисників, зокрема, пляшки з вином, сокири, мішок з крупами, ковдри та інше добро, яке траплялося їм під руку. Коли приїхав господар будинку, міліціонери почули щирі слова вдячності, адже чимала купа майна могла зникнути з його дому. Дана подія облікована в єдиному реєстрі досудових розслідувань. З’ясовуються усі обставини кримінального правопорушення.

Реклама

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно