Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині міліціонери проводили профілактику злочинів

На Іршавщині міліціонери проводили профілактику злочинів
У перші дні зими, працівники Іршавського РВ УМВС провели низку оперативно-профілактичних заходів на території с. Ільниця, с. Довге та м. Іршава. Основною метою міліцейського відпрацювання є...

У перші дні зими, працівники Іршавського РВ УМВС провели низку оперативно-профілактичних заходів на території с. Ільниця, с. Довге та м. Іршава. Основною метою міліцейського відпрацювання є профілактика злочинів та правопорушень. Заходи проводились силами особового кладу Іршавського РВ УМВС.

ВІДЕО ДНЯ

На інструктажі до правоохоронців звернулись начальник Іршавського РВ УМВС підполковник міліції Володимир Лізанець та заступник начальника Іршавського РВ УМВС підполковник міліції Федір Петер, зокрема, зазначили, що під час відпрацювання слід спрямовувати свої зусилля, передусім, на профілактику скоєння майнових злочинів та кримінальних правопорушень. Це - грабежі, крадіжки, хуліганство та інші негативні прояви, від яких наразі найбільше потерпають жителі району. Що стосується роботи державтоінспекторів, то слід звернути особливу увагу на належне забезпечення безпеки дорожнього руху на зимових дорогах, так як із перших снігом та ожеледицею збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод. До речі, державтоінспекторам в ході відпрацювання довелось навіть надати допомогу водієві, який на відрізку дороги с. Сільце - м. Іршава через ожеледицю потрапив до канави. На щастя, водій та пасажир не постраждали.

У ході відпрацюваннянасамперед правоохоронці перевіряли осіб, які перебувають під адміністративним наглядом, хронічних алкоголіків, неблагополучні сім’ї і т. д. Працівниками відділу кримінальної міліції у справах дітей під час відпрацювання було відвідано навчальні заклади і виявлено кількох учнів поза навчальних процесом. Працівники міліції, врахувавши, що учні потрапили вперше у поле зору міліції, провели профілактичну бесіду та повідомли їх батьків. Дільничні інспектори міліції разом з працівником дозвільної системи відвідали на дому власників зброї, деяких із них притягнуто до адміністративної відповідальності за не своєчасну перереєстрацію.

Реклама

Такі комплексні заходи Іршавським райвідділом буде проведено у кожному населеному пункті району. Як свідчить досвід, вони дають можливість оперативно й результативно боротися з різними правопорушниками. Мешканці сіл, де було проведено відпрацювання, з порозумінням поставились до проведення заходів і вони надавали усіляку підтримку правоохоронцям.

УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно