Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Під час новорічних канікул для дітей влаштовуватимуть розважально-виховні заходи

Під час новорічних канікул для дітей влаштовуватимуть розважально-виховні заходи

Під час новорічних канікул для дітей влаштовуватимуть розважально-виховні заходи
У понеділок, 10 грудня, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулася нарада щодо врегулювання ситуації з безпритульними дітьми та зайнятістю школярів у різдвяно-новорічний...

У понеділок, 10 грудня, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулася нарада щодо врегулювання ситуації з безпритульними дітьми та зайнятістю школярів у різдвяно-новорічний період.

ВІДЕО ДНЯ

У зв’язку з наближенням новорічно-різдвяних канікул виникає небезпека збільшення кількості дітей та підлітків без нагляду на вулицях, - йшлося під час наради. У першу чергу, необхідно вирішувати проблему безпритульних дітей – для цього в області будуть створені спеціальні мобільні групи, котрі виявлятимуть та забиратимуть безхатченків у спеціалізовані заклади.

Ми повинні докласти максимум зусиль для того, аби на теренах нашої області не було дітей, котрі не мають де жити, займаються жебракуванням. Для цього потрібно спільно працювати органам із захисту дітей, міліції, управлінням освіти, соціального захисту, - наголосив Михайло Попович.

Реклама

Потрібно пам’ятати про Інструкцію з обліку дітей та підлітків шкільного віку, що діє в Україні. У цьому документі чітко прописані дії усіх відповідних служб, такі як: проведення закладами освіти обліку дітей і підлітків шкільного віку, охоплення їх навчанням, працевлаштування випускників тощо, - зазначила Ганна Сопкова, заступник начальника обласного управління освіти.

Для того, аби школярі могли з користю провести новорічно-різдвяні канікули, головою облдержадміністрації буде вже сьогодні видане доручення керівникам відповідних служб, головам адміністрацій про залучення дітей до активного відпочинку. Так, у районах області мають бути організовані відпочинкові та виховні заходи для школярів. Також у дорученні йдеться про посилення контролю за виявленням безпритульних дітей та подальшим їх влаштуванням у заклади інтернатного типу.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно