Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Перечинщині визначали найрозумнішого шестикласника

На Перечинщині визначали найрозумнішого шестикласника
У п’ятницю, 7 грудня, в Перечинському будинку дитячої творчості, провели аналог популярної телевізійної гри «Найрозумніший». Участь в інтерактивному інтелектуальному змаганні брали найкращі учні...

У п’ятницю, 7 грудня, в Перечинському будинку дитячої творчості, провели аналог популярної телевізійної гри «Найрозумніший». Участь в інтерактивному інтелектуальному змаганні брали найкращі учні шостих класів усіх шкіл району. Перемогу здобула учениця Перечинської гімназії Валерія Токар.

ВІДЕО ДНЯ

Восьмеро учасників, які пройшли попередній відбірковий етап, демонстрували свої знання у різних категоріях, зокрема історії, українській мові, географії, спорті, літературі та ін. До складу журі входив нардеп Сергій Мошак, голова Перечинського району Анатоій Перцев та начальник відділу освіти Перечинської райдержадміністрації Марина Мошак.

Подібний конкурс на рівні району проводився вперше. «Організовуючи цей конкурс, ми навіть не сподівалися, що діти, вчителі та батьки з таким ентузіазмом поставляться до нашої ідеї. Я маю чітке переконання, що талановитих та обдарованих дітей потрібно підтримувати та заохочувати до отримання нових знань. Подібні інтелектуальні ігри – це зрозумілий та цікавий формат, який легко сприймається нашими юними учасниками. Ми дуже вдячні за ідею та допомогу в її реалізації нашому меценату, народному депутату України Сергію Мошаку», - сказала Марина Мошак.

Реклама

У свою чергу, перечинець, випускник Раківської школи, Сергій Мошак відзначив, що ідея проведення конкурсу саме серед учнів шостих класів прийшла до нього, коли він відвідав Перечинську гімназію.

«Зайшовши до одного з класів, я поспілкувався з учнями, вони розповіли мені про спеціальності, які прагнуть здобути в майбутньому та впевнено заявили, що учні шостого класу гімназії – найрозумніші в районі. От тоді я і вирішив перевірити їхні сміливі закиди у форматі інтерактивної гри. Зрештою, перемогу дійсно здобула учениця Перечинської гімназії Валерія Токар», - констатував нардеп.

Реклама

Переможниця конкурсу «Найрозумніший шестикласник» отримала у подарунок від мецената сучасний ноутбук, за друге місце учениця Порошківської ЗОШ Тетяна Гаврош отримала цифровий фотоапарат. Інші учасники були нагороджені пам’ятними грамотами, глобусами та науковими іграми.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно